Violatorii români din parcul "Caffarella" au fost condamnaţi

Ultima actualizare:

Procesul s-a desfăşurat cu uşile închise

Audierea s-a desfăşurat cu uşile închise, iar cei doi români au fost aduşi în sala de judecată de patru poliţişti care au rămas să supravegheze intrarea până la finalul dezbaterilor. Îmbrăcaţi cu pantaloni de trening şi tricouri albe, vinovaţii au asistat încătuşaţi, la proces. La ieşire, ei au evitat să privească grupul de jurnalişti italieni care i-a încercuit. Un grup de şapte femei, prietene ale mamei vitimei i-au aşteptat la ieşire pe cei doi români pentru a le striga „ruşine!” şi „bestiilor!”

Pentru această infracțiune au fost arestați inițial alți doi româniIniţial, pentru violul din ziua de Sfântul Valentin din parcul Caffarella din Roma fuseseră arestaţi doi români nevinovaţi, Karol Racz (36 de ani) şi Alexandru Loyos Isztoika (20 de ani). Probele de ADN negative au dus însă la eliberarea acestora după mai bine de o lună de detenţie. Rămâne încă un mister de ce Isztoika, în noaptea anchetei, a mărturisit violul. El şi-a retras declaraţia a doua zi, afirmând că a fost bătut de poliţiştii români aflaţi în misiune la Roma.

Pedepse reduse cu o treime în urma înţelegerii prealabile între acuzare şi apărareAdevăraţii vinovaţi, Alexandru şi Oltean au fost arestaţi pe 20 martie. De această dată probele ADN au coincis şi au permis judecarea acestora în regim de urgenţă, ceea ce conform legii italiene a dus la reducerea cu o treime a pedepsei. Cei doi români îşi vor executa pedeapsa în penitenciarul Rebibbia din Capitală. Avocaţii românilor au anunţat că nu vor face recurs întrucât pedepsele se încadrează în limita celor convenite iniţial cu procurorul.

Află pe adevarul.it ce au declarat adevăraţii făptaşi ai violului

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net