Vinde sticla de băutură cu 10 milioane de lei

Ultima actualizare:

Colecţiile „vintage drink couture" semnate de bistriţean au ajuns la oameni importanţi, cum ar fi oficiali de la Casa Albă, Arnold Schwarzenegger sau la membrii formaţiei U2. Creatorul se ocupă cu „îmbrăcarea" sticlelor în metal şi piele de vreo 30 de ani.

Lucrează în special cu alpaca, un aliaj care conţine 60% argint, dar şi cu alte materiale: piele, panglici cu foiţă de aur, ceară şi chiar pergament.

Atât sticlele, cât şi băuturile rare le procură de la diverşi producători. De exemplu, palinca pe care o pune în sticle este produsă de brandul exclusivist Zetea.

Una dintre colecţiile sale de ţuică a fost prezentată la un Congres Dracula, desfăşurat la Braşov, la sfârşitul anilor ‘90.

Acolo a intrat în contact cu un grup de americani, ziarişti şi oameni de la Casa Albă, care au fost impresionaţi de sticlele decorate. Unul dintre reprezentanţii Casei Albe a cumpărat colecţia de 10 sticle cu 2.800 $.

Două sticle din colecţie „Dracula" se află acum în dulapul cu băuturi al guvernatorului Californiei, Arnold Schwarzenegger. Acesta le-a primit de la un bistriţean stabilit în SUA, care a ajuns manager de firmă.

Mai citeşte:

Ai da 750 de dolari pe un desert?

Şniţel cu aur servit la un restaurant din Germania

Abramovici, prânz de 47.000 $ la un român

Vibratorul cu platină şi diamante de 1.000.000 $

Camelia Şucu şi-a luat brad de 10.000 de euro

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net