Vincent Cassel şi Monica Bellucci s-au îndrăgostit pe platourile de filmare

Ultima actualizare:

    Monica Bellucci şi Vincent Cassel
Monica Bellucci şi Vincent Cassel

Legătura lor a fost încă de la bun început foarte specială, chiar şi după ce au devenit părinţi. Locuind în Italia, Franţa, Anglia sau Brazilia, Monica Bellucci (48 de ani) şi Vincent Cassel (47 de ani) au evitat monotonia şi s-a clasat în topul celor mai frumoase poveşti de dragoste.

Povestea lor de dragoste a început în anul 1996, pe platourile de filmare ale filmului "L'Appartement". A fost dragoste la prima vedere. Vincent era un francez şarmant şi fermecător, iar Monica, o italiancă senzuală. Trei ani a durat până îndrăgitul actor să-i ceară mâna şi să-şi unească destinele, într-o ceremonie liniştită, care a avut loc în 1999, în Monaco.

Diferenţa dintre cei doi şi carierele solicitante i-au determinat să locuiască separat - el la Paris, ea la Roma sau Londra, dar iubirea a fost mai puternică. În august 2013, cei doi au anunţat că divorţează de comun accord, dar dragostea a fost prea puternică şi au răzbit din nou.

Dacă Monica Belluci este cunoscută drept una dintre cele mai frumoase actriţe şi fotomodele europene, nici Vincent Cassel nu este mai prejos. Posesorul unor ochi albaştri care au cucerit inimile multor doamne şi domnişoare, francezul şi-a câştigat o reputaţie de "băiat rău" datorită numeroaselor roluri negative în care a fost distribuit.

Vincent Cassel nu a părut că suferă de sindromul soţului aflat în spatele celebrităţii soţiei şi amândoi au înţeles că celebritatea face casă bună cu viaţa personală, atâta timp cât te gândeşti la ce e bine pentru familie.

În cei 18 ani de relaţie, cei doi actori au strâns o avere de 190 de milioane de dolari. Rodul iubirii lor sunt două fetiţe superbe, Deva (născută la 12 septembrie 2004) şi Léonie (născută la 21 mai 2010).

Vincent şi Monica au mai apărut împreună în numeroase filme printre care: "Sheitan" (2006), "Agents secrets" (2004), "Irréversibe" (2002), "Le Pacte des loups" (2001), "Méditerranées" (1999).

«Indiana Jones» a fost vrăjit de zâmbetul simpaticei «Ally McBeal»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net