Vieţi distruse pe zebră de vitezomani

Ultima actualizare:
Ioana a văzut  cum prietenul ei a  fost spulberat pe  trecerea de pietoni
Ioana a văzut cum prietenul ei a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Un şofer care a apăsat zdravăn pedala de acceleraţie, vineri seara, a intrat în plin într-un grup de pietoni care traversa pe zebră. Unul dintre răniţi, Claudiu Blându, de 24 de ani, a ajuns în stare gravă la spital.

    Mai citeşte:      Ca-n junglă! Craiovenii au ajuns popice pentru şoferi      Un şofer a târât un copil sub maşină aproape 10 metri - VIDEO      A murit după ce a fost bătut pe trecerea de pieton - VIDEO      Adolescentă spulberată pe trecerea de pietoni

La volanul autoturismului Volkswagen Passat se afla Mitea Ciubotaru, în vârstă de 29 de ani.

"Noi am reuşit să ne dăm la o parte, dar Claudiu, surprins, a rămas puţin pe loc. Am încercat să-l trag după mine, dar maşina avea viteză prea mare", ne-a declarat prietena băiatului, Ioana Honceriu, care a scăpat doar cu o sperietură zdravănă.

"Victima avea tensiunea nemăsurabilă şi prezenta multiple contuzii la nivelul membrelor şi capului şi o fractură la piciorul stâng. Avea inclusiv hemoragie internă, lucru care putea duce la deces", a spus dr. Mihai Polinschi, coordonatorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.


    Ioana a văzut  cum prietenul ei a  fost spulberat pe  trecerea de pietoni
Ioana a văzut cum prietenul ei a fost spulberat pe trecerea de pietoni

Sâmbătă, conform rudelor victimei, dar şi mai multor angajaţi ai spitalului, în jur de 20 de prieteni ai şoferului au intrat în salon ca să-l determine pe tânăr să nu vorbească cu oamenii legii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi susţine însă că nu s-a primit nicio sesizare în acest sens. Şoferului i s-a întocmit dosar penal.

Tânără accidentată mortal de un motociclist drogat

Bucureşti. O femeie în vârstă de 35 de ani a murit, sâmbătă seară, după ce a fost lovită violent pe trecerea de pietoni de o motocicletă. Victor, în vârtsă de 24 de ani, le-a spus poliţiştilor de la rutieră că înaite de a se urca pe motor a consumat etnobotanice.

simeon stalpnicul png

Medicii care au venit la faţa locului nu au mai putut salva viaţa tinerei, motociclistul fiind transportat la Spitalul Elias, în stare gravă. El s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net