Vieri: "Mergeam cu Ronaldo în cluburi"

CLIIMA20090930_0073_1.jpg

Vieri şi Ronaldo erau cei mai bunei prieteni
Citeste tot despre: 

Fostul atacant al echipei de fotbal Inter Milano, Christian 'Bobo' Vieri, a recunoscut, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că pierdea nopţile prin cluburi împreună cu Ronaldo, în perioada în care starul brazilian evolua alături de el la gruparea din Serie A.

"Când jucam la Inter, Ronaldo era fotbalistul care se antrena cel mai puţin, deoarece era cel mai puternic din lume. Este adevarat că mergeam împreună prin cluburi şi ne întorceam la 5 sau 6 dimineaţa. Apoi eu dormeam două ore după care plecam să mă antrenez, în timp ce el se aşeza în pat şi începea să mănânce brioşe şi să bea cappuccino", a povestit Vieri în cadrul emisiunii 'Chimabertti Night' de la postul tv Italia 1.

"Problema era că, în noaptea următoare, Ronaldo venea din nou la mine acasă şi nu se oprea din claxonat până când nu îi răspundeam, iar apoi ieşeam din nou în oraş", a adăugat fostul internaţional italian, în vârstă de 36 ani, care a renunţat în această vară la fotbal pentru a se dedica jocului de poker, noua sa pasiune.

Brazilianul Ronaldo, 33 ani, cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale de fotbal, a evoluat în cursul carierei sale la formaţiile FC Barcelona, Real Madrid, Inter Milano şi AC Milan, fiind în prezent sub contract cu echipa Corinthians din Sao Paulo.


Loading...