VIDEO Ziaristul care a aruncat cu pantoful în Bush, victima propriei invenţii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Muntazer al-Zaidi, jurnalistul irakian închis după ce a aruncat cu pantoful în George W. Bush, fostul preşedinte al Statelor Unite, a devenit ieri victima unei agresiuni similare cu cea înfăptuită de el.

După ce a ajuns un simbol pentru irakieni în urma gestului de anul trecut, din decembrie, Muntazer al-Zaidi a fost ţinta pantofului aruncat de un alt jurnalist irakian, după cum relatează „20minutos.es”.

Vezi aici video cu momentul în care Muntazer al-Zaidi a devenit victima propriei sale "invenţii".

Al-Zaidi se afla la o conferinţă de presă la Paris, pentru a-şi promova campania de sprijinire a victimelor războiului din Irak, când un irakian exilat, coleg de breaslă, l-a acuzat că apără dictatura şi-a scos pantoful şi l-a lansat spre Muntazer al-Zaidi.

După incident, Al-Zaidi a declarat că el a utilizat această metodă în semn de protest faţă de ocupaţia americană, nu a folosit-o pentru a agresa un compatriot şi că ştia că va veni şi momentul în care „invadatorul şi lacheii săi” îşi vor lua revanşa împotriva lui.

Vezi cum l-a atacat pe fostul preşedinte american

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net