VIDEO Vezi golul lui Traore. Dan Petrescu, lider în Rusia!

Ultima actualizare:

Dan Petrescu nu se dezminte: Kuban a început cum nu se poate mai bine în primul sezon de la revenirea în prima ligă rusă. Bursucul a uitat de duşul rece din prima etapă, înfrângerea cu Rubin Kazan, şi a bifat două victorii consecutive. Kuban este pe locul patru în Rusia, dar la egalitate cu Volga, Rubin Kazan şi Zenit Sankt Petersburg.

"E o victorie mare pentru echipa noastră. Am avut şi puţin noroc, dar după ce am marcat al doilea gol, am meritat să câştigăm", a declarat Dan Petrescu după meci

Dan Petrescu nu poate trece uşor peste înfrângerea din primul meci în prima ligă rusă: "Meritam mai mult cu Rubin Kazan, dar am avut ghinion că nu am reuşit să marcăm. Dar e un meci pe care l-am uitat", a spus SuperDan despre eşecul, 0-2, cu Rubin.

"Acum trebuie să răpunem animalul înfometat Dinamo Moscova"

"Am câştigat în faţa unei echipe puternice, cu jucători care pot jucă la orice club din Europa. Acum e important să ne recuperăm şi să fim gata să jucăm cu un animal rănit ca Dinamo Moscova", a încheiat antrenorul lui Kuban Krasnodar

Traore a marcat din penalty în minutul 45, dar oaspeţii au revenit în joc în minutul 49, prin Ibson. Kuban Krasnodar a reacţionat rapid, preluand conducerea în minutul 58, prin golul lui Kulik. Scorul final l-a stabilit Davidov, în minutul 88, cu o lovitură de cap.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net