VIDEO România reală: Italieni zidiţi şi sechestraţi la Timişoara, cu acordul autorităţilor,pentru o dispută pe 300 de euro

Ultima actualizare:

Doi italieni care sperau că în Timişoara vor reuşi să devină antreprenori trăiesc de 24 de ore o "situaţie românească" pe care autorităţile nu ştiu cum să o soluţioneze. Cu câteva sute de mii de euro, Oamenii de afaceri străini au cumpărat în 2004 fostul spaţiul al fabricii Arta Textilă din Timişoara.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Până ieri, au avut o viaţă normală şi profitabilă: după ce au renovat halele, ei le-au închiriat altor oameni de afaceri. Fostul director al fabricii Arta Textilă a hotărât să îşi pună deoparte o sumă frumuşică pentru bătrâneţe şi a hotărât să zidească singura poartă de acces spre hală. Astfel, peste noapte, în faţa porţii de acces la hale, fostul director a ridicat un zid lung de mai mulţi metri. Omul se apară şi spune că are acte care atestă că strada e proprietatea lui şi nu face altceva decât să protejeze ceea ce îi aparţine de drept.

"Când domnii italieni au cumpărat halele, eu am cumpărat cu 30.000 de euro casa şi spaţiul din jurul ei. În acte e inclus şi accesul auto spre hale. Eu le-am dat voie să folosească poarta o perioadă de timp, dar tirurile care vin aici sunt obositoare. De asta am ridicat gardul. Vreau linişte. Domnii italieni nu au decât să cumpere terenul", a spus cel care a ridicat gardul, fostul director tehnic al "Arta Textilă".

CLICK AICI PENTRU STIREA COMPLETA SI DEZNODAMANTUL SITUATIEI

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net