VIDEO Poliţiştii, bătaia de joc a şmecherilor din Banat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Poliţiştii din Timişoara ajung tot mai des în situaţii stânjenitoare care îi transformă în bătaia de joc a şmecherilor din oraş. Dispreţul pentru oamenii legii, care se dovedesc incompetenţi, este etalat public, pe canalele de youtube pe care timişorenii le folosesc.

Poliţişti împiedicaţi

Cel mai stânjenitor moment, exploatat din plin de un timişorean care are canal pe youtube, a fost produs de un poliţist de la trupele speciale de atac ale Poliţiei Judeţului Timiş. Incidentul, surprins cu o cameră neprofesională, s-a produs cu prilejul incidentelor dintre fanii echipelor Poli Timişoara şi Dinamo Zagreb de la începutul lunii trecute.

Citeşte pe adevarul.ro şi despre alte cazuri de incompetenţă!

Timişoreanul a surprins un poliţist de la trupele speciale de intervenţie, celebrii mascaţi, care se împiedică şi pică în genunchi ca un copil mic. Imediat după este surprinsă o scenă incredibilă. Poliţistul îşi pierde pistolul, arma fiind recuperată de un cameraman al unei televiziuni locale.

Click aici pentru a urmări momentul penibil în care un poliţist se împiedică, iar apoi îşi pierde arma

Agent bătut măr de ţigani

Dispreţul faţă de poliţişti este manifestat şi prin acte de violenţă. În luna august a acestui an, un agent de poliţie a fost bătut de un clan ţigănesc din Timişoara. Poliţistul a intervenit pentru că fusese raportată o tulburare a ordinii publice. Familia bătăuşă a primit o amendă modestă pentru provocare de scandal.

Click aici pentru a vedea ce a declarat ţiganul bătăuş după incident

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net