VIDEO Poliţişti de la Rutieră filmaţi pe ascuns: unul dictează rar, altul scrie

Ultima actualizare:

    Poliţiştii au mai fost filmaţi şi în sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Timiş.
Poliţiştii au mai fost filmaţi şi în sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Timiş.

Un tânăr timişorean a reuşit să îi filmeze, aproape 10 minute, pe poliţiştii de la Rutieră în timpul unei misiuni în care doi agenţi acuză doi tineri că au pus în circulaţie un autoturism cu numere false.

Tinerii sunt acuzaţi, fără nicio verificare prealabilă, că au comis mai multe infracţiuni şi li se spune că vor ajunge la puşcărie.

În filmul intrat în posesia redacţiei noastre oamenii legii scriu procesul-verbal ca în bancuri. Imaginile îi arată pe poliţişti în maşina de serviciu, în parcarea Serviciului Poliţiei Rutiere Timiş precum şi într-unul dintre birouri.

Unul dictează, altul scrie

Poliţiştii au mai fost filmaţi şi în sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Timiş în timp ce întocmesc procesul-verbal din caz. Unul dintre agenţi dictează şi colegul lui scrie cuminte în timp ce tinerii îi filmează pe ascuns.

Limbaj poliţienesc: „“Vrăjeală. Mă laşi!”

În înregistrarea video un tânăr şofer este acuzat de fals în acte şi punere sub circulaţie a unui autoturism cu numere de înmatriculare false, precum şi de furtul maşinii pe care o conducea. 

Cu toate că băiatul încearcă de nenumărate ori să le explice că a cumpărat maşina de la Arad, în  urma unui contract de vânzare-cumpărare, iar vânzătorul i-a spus că îi va da actele după ce maşina va fi radiată, cei doi poliţişti pun verdictul din start: “Vrăjeală. Mă laşi! Am mai avut ca tine”.

Poliţistul, care pare să nu fi auzit de prezumţia de nevinovăţie, îi şi dă pedeapsa tânărului:  “Pentru următorii trei ani nu mai cumperi maşini”.

Culmea este că poliţistul se exprimă înainte ca şasiul autoturismului să fie verificat în baza de date a poliţiei.

Citeşte aici continuarea discuţiei între tânăr şi poliţişti.

Mai citeşte şi:

VIDEO Timişoara: Poliţia Rutieră sfidează Codul Rutier!

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net