VIDEO Maradona, tandreţuri cu ziariştii: «Să mi-o sugeţi!»

Ultima actualizare:

În momentul golului eliberator marcat de mijlocaşul Bolatti în minutul 84 al meciului de la Montevideo, Maradona s-a dezlănţuit.

O bucurie fără margini, cu pumnii strânşi în aer, invocând divinitatea, scene normale după o campanie de calificare dusă până în ultima etapă.

Vezi VIDEO aici

"El Pibe D'Oro" şi-a pierdut însă minţile la conferinţa de presă, revărsându-şi întreaga furie pe cei care l-au contestat în ultimele luni.

"Victoria e a întregii Argentine. Le mulţumesc jucătorilor şi suporterilor. Restul să mi-o sugă!", a spus Maradona, surprinzând întreaga asistenţă.

"Eu sunt ori alb, ori negru. Gri nu voi fi în viaţa mea. Pentru felul în care m-aţi tratat, o sugeţi şi continuaţi să o sugeţi!", a continuat legenda fotbalului argentinian, adresându-se în mod direct ziariştilor.

În euforia succesului, Maradona şi-a continuat recitalul. Lipsit de modestie, şi-a sumat o mare parte din performanţa obţinută.

"Această victorie mi-a consacrat rolul de antrenor. Voi vedea dacă rămân în funcţie la Mondiale după o discuţie cu preşedintele federaţiei!", a mai spus Diego, care a uitat de eşecurile ruşinoase suferite de Argentina sub conducerea sa, 1-6 cu Bolivia sau 1-3 cu Brazilia.

Deşi nu este sigur dacă îşi va păstra postul, Maradona a anunţat totuşi primii patru jucători care vor juca în Africa de Sud.

Este vorba de căpitanul Mascherano, de combativul Jonas Gutierrez şi de "salvatorii" Martin Palermo şi Mario Bolatti, autorii golurilor decisive în ultimele două meciuri.

Nu şi Messi, care miercuri a jucat în aceeaşi notă cu care s-a obişnuit la naţională, adică slab.

Echipe calificate

Africa de Sud (organizatoare), Elveţia, Slovacia, Anglia, Serbia, Danemarca, Italia, Germania, Spania, Olanda, Ghana, Coasta de Fildeş, Brazilia, Argentina, Chile, Paraguay, Coreea de Sud, Coreea de Nord, Mexic, Japonia, Australia, SUA.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net