VIDEO Manele pentru interlopul Caiac, ucis după un joc de poker

Ultima actualizare:

    Pe site-ul youtube au apărut mai multe filmuleţe în memoria celui despre care se spune că era liderul interlopilor din Bănie
Pe site-ul youtube au apărut mai multe filmuleţe în memoria celui despre care se spune că era liderul interlopilor din Bănie

Apropiaţi ai interlopului Mihai Pârvu, zis Caiac, împuşcat anul trecut, în luna august după o partidă de poker, au postat pe youtube filmuleţe omagiale pentru „tovarăşul“ lor.

Mihai Pîrvu a fost împuşcat pentru 50.000 de euro de către Marian Cătălin Mavriche. Criminalul pierduse suma respectivă la poker ş l-a acuzat pe Mihai Pârvu că a trişat. În replică, acesta a scos pumnaul şi l-a tăiat pe faţă. Mavriche a ripostat, scoţînd pistolul şi împuşcându-l pe Caiac în cap şi abdomen chiar în faţa blocului unde acesta locuia. Incidentul s-a petrecut anul trecut, în luna august, în jurul orei 4 diminineaţa.

Click aici pentru a urmări videoclipul dedicat mafiotului Caiac!

Pe site-ul youtube au apărut mai multe filmuleţe în memoria celui despre care se spune că era liderul interlpilor din Bănie. Postări precum „Caiac Craiova“ sau „Pr. Caiac Dumnezeu să-l odihnească în pace“ conţin poze cu Mihai Pârvu pe fundal de manele de jale interpretate de cântăreţi precum Adrian Minune sau Ştefan de la Bârbuleşti, pe care acesta îi aducea des la Craiova.

Unul dintre filmuleţe are chiar denumirea „Adrian Copilul Minune, ce mult ai muncit mai tata“. Postarea nu este un videoclip de-al cunoscutului manelist ci un slidwshow cu poze ale interlopului pe muzică de taraf. Postările mai conţin şi imagini cu pistoale, gloanţe şi poze de la înmormântarea lui Mihai Pârvu, unde au participat interlopi din toată ţara şi din străinătate. Mesaje precum „Pentru noi rămâne legendă vie“ sau „El avea grijă de toţi şi asta i-a făcut pe toţi să-l respecte“ apar în montajele respective.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net