VIDEO: "Golul" din poarta Angliei!

Ultima actualizare:

1. Peter Shilton, preliminarii, CM 1974, Anglia - Polonia 1-1 (octombrie 1973)Britanicii aveau nevoie de victorie cu Polonia, pe Wembley, pentru a se califica la Campionatul Mondial din Germania. Polonezii aveau să deschisă scorul prin Jan Domarski care a tras de la distanţă, nu foarte puternic, undeva în dreapta lui Shilton, pe jos. Portarul englezilor a încercat să prindă mingea în loc să o respingă, iar balonul buclucaş i-a alunecat pe sub corp. Polonezii s-au închis apoi în propria jumătate, şi chiar dacă Anglia a egalat după doar şase minute, nu a mai reuşit să întoarcă rezultatul şi a ratat calificarea la mondiale. Shilton avea să declare la un moment dat că a fost singura gafă din cariera sa la naţională, care cuprinde 125 de selecţii.

Vezi gafa lui Shilton la minutul 2 al clipului:

2. David Seaman, sferturi de finală, CM 2002, Brazilia - Anglia 2-1 (iunie 2002)Visele britanicilor de a câştiga o a doua Cupă Mondială s-au oprit în sferturile de finală, după ce Seaman a fost surprins de o lovitură liberă executată de Ronaldinho. Mingea i-a trecut portarului de atunci al lui Arsenal pe deasupra capului, lăsându-l parcă înfipt în iarbă, fără reacţie.

3. David James, preliminarii, CM 2006, Austria - Anglia 2-2 (septembrie 2004)Pe atunci la Manchester City, James a primit un gol stupid de la Andreas Ivanschitz, mingea trecându-i pe sub corp. Era golul egalizator pentru Austria după ce Anglia condusese cu 2-0. Deşi James avea să adune în total 50 de selecţii pentru naţionala albionului, nu s-a putut descotorsi niciodată de porecla „Calamity James".

4. Paul Robinson, preliminarii, Euro 2008, Croaţia - Anglia 2-0 (octombrie 2006)Unul dintre meciurile importante din acea campanie pentru britanici a fost stricat, cum altfel, de către portar. A fost poate cea mai monumentală gafă, cu o minge pasată inofensiv înapoi spre Robinson de către fundaşul Gary Neville, pe care portarul nu a reuşit să o preia cu piciorul. Golul a dus scorul la 2-0 pentru croaţi, iar Robinson nu a mai apărat niciodată de atunci poarta Angliei, în ciuda unor prestaţii bune la club.

5. Scott Carson, preliminarii, Euro 2008, Anglia - Croaţia 2-3 (noiembrie 2007)Probabil că jucătorii din naţionala Croaţiei nu şi-au imaginat niciodată că vor primi două cadouri „englezeşti" în aceeaşi campanie. Era primul meci pentru Scott Carson la naţională şi avea să fie şi ultimul după ce a contribuit decisiv la deschiderea scorului de către croaţi. Carson a scăpat mingea în poartă după un şut „la noroc" al lui Kranjcar şi Anglia avea să rateze în cele din urmă calificarea la Euro 2008.

Click aici pentru a vedea şi gafa de aseară a lui Robert Green

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net