VIDEO Doi hoţi blocaţi în casa pe care o prădau, scoşi pe fereastră de pompieri

Ultima actualizare:

Evenimentul a avut loc într-un apartament din zona Bălcescu. În miez de noapte, vecinii au auzit zgomote suspecte din locuinţa al cărui proprietar ştiau că este plecat. Au ieşit în stradă şi au oprit o maşină de Poliţie care trecea pe acolo.

Oamenii legii au observat că una dintre ferestre este deschisă şi au reuşit să o escaladeze (vezi imagini pe agenda.ro). Au pătruns în locuinţă şi au dat peste doi tineri, care tocmai îşi pregătiseră bagajele cu ce adunaseră de prin casă. Nu au apucat să îşi ducă planul până la capăt, căci în câteva momente, s-au trezit încătuşati de poliţişti.

Ca să nu spargă uşa apartamentului, poliţiştii au cerut ajutorul colegilor de la pompieri şi au coborât împreună cu hoţii, pe o scară de incendiu urcată până la fereastra apartamentului.

La faţa locului a fost chemată o rudă a proprietarului apartamentului prădat care a descoperit că unul dintre cei doi tineri care au dat lovitura este chiar nepotul proprietarului. Cu toate că au fost prinşi cu bagajele pline cu lucrurile luate de prin casă, tinerii nu au recunoscut că au vrut să fure, ci au declarat că au trecut prin zonă, au observat geamul deschis şi au intrat în casă, să vadă ce se întâmplă.

Click aici pentru VIDEO!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net