VIDEO: Alarmă de grad 0 la Penitenciarul Timişoara cu mascaţi şi paznici

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Închisoarea a fost închisă, deţinuţii scoşi din camere şi fiecare centimetru pătrat verificat. Oamenii legii au căutat telefoane mobile, droguri, arme de luptă, dar şi pachete de mâncare care nu au fost declarate la intrare

De control nu ştia niciun angajat al Penitenciarului Timişoara, nici măcar directorul instituţiei. Startul la control a fost dat de directorul Direcţiei Generale a Penitenciarului, Ioan Băla, fostul director al instituţiei din oraşul de pe Bega. 160 de paznici de la închisorile din Arad, Oradea şi Deva au venit la Timişoara pentru câteva ore.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE DE LA FAŢA LOCULUI

Deţinuţii au fost scoşi din camere şi aduşi în curtea instituţiei, în timp ce camerele lor erau date peste cap. Saltelele au fost scoase, iar paturile răsturnate, astfel că oamenii legii au găsit o serie de ascunzători.

simeon stalpnicul png

După două ore de cercetări, angajaţii penitenciarelor au descoperit o serie de telefoane mobile, dar şi numeroase albe albe, de la ciocane şi bare metalice până la bâte de bassebal şi fierăstraie. „Ne bucurăm că nu au fost găsite droguri şi alte obiecte interzise, semn că lucrurile nu au fost scăpate de sub control. Vom face astfel de controale de câte ori va fi nevoie", a spus Ioan Băla, directorul Direcţiei Generale a Penitenciarelor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net