Videanu plăteşte 101 de euro pe an pentru o jumătate de hectar la Snagov

Ultima actualizare:

În emisiune tocmai se prezenta noua vilă din Snagov a oficialului, cu o suprafaţă de 1.340 mp, şi un teren de 5.400 de metri pătraţi pentru care ministrul economiei plăteşte exact 101 euro pe an.

"Este o investiţie pe care o realizez de şase ani de zile (...) Eu mi-am făcut casa din bani trecuţi în declaraţiile de avere", a spus ministrul, contactat de Realitatea TV.

Potrivit declaraţiilor ministrului Economiei vila are doar patru apartamente - patru dormitoare, pentru el şi soţia sa, cei doi copii şi unul din părinţi. Deoarece subsolul şi dependinţele ocupă aproximativ jumătate din spaţiul construit, ministrul a declarat că pentru locuit nu mai rămân decât "şase sute şi ceva de metri pătraţi".

Videanu s-a declarat profund deranjat de faptul că astfel de informaţii au apărut într-o emisiune în care s-a vorbit despre măsurile de austeritate impuse de Guvern şi în care au fost prezentate gesturile disperate ale unor oameni care au ajuns în imposibilitatea de a-şi achita ratele.

În ceea ce priveşte terenul, Videanu a precizat că "a fost cumpărat de la o persoană fizică care a avut un contract de concesionare cu Biserica Ortodoxă Română". Deoarece terenul a trecut în proprietatea sa, el achită anual către BOR o taxă de concesiune de 101 euro. Terenul are 5.400 m.p.

"Pentru fiecare leu am plătit taxe şi impozite", a sustinut el, afirmând că este unul dintre puţinii politicieni care îşi pot justifica fiecare ban.

"Eu am avut o afacere la vedere, nu m-am ascuns în spatele mamei soacre, a fraţilor sau a cumnaţilor. Cei care muncesc cred ca îşi pot permite (astfel de locuinţe, n.r.). Am muncit zi şi noapte multă vreme, pentru a putea pune pe picioare un business adevărat. Nu am avut, nu am şi nu voi avea vreodată afaceri cu statul", a adăugat Adriean Videanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net