Vibratoarele se vând mai bine pe frig

Ultima actualizare:

Asta susţin vânzătorii din magazinele erotice, care arată că vânzările „în domeniu" au luat amploare odată cu lăsarea frigului.

„Vibratoarele se vând într-o veselie, păspuşile gonflabile merg foarte bine...Aşa este în fiecare an, cum se lasă gerul, cum începe forfota după articole XXX. Păi, dacă tot e frig afară, ce să facă românul în casă? Are chef de nebunii!", mărturiseşte Marian (30 de ani), vânzător într-unul din sex-shop-urile Erotica, din Capitală.

Pastile pentru îmbunătăţirea performanţelor sexuale, geluri şi lubrifianţi, masturbatoare electrice, vibratoare de toate culorile şi mărimile, sau chiar văcuţe gonflabile din cauciuc pentru „iubitorii" de animale...

Se vând la greu prin sex-shopuri, în ciuda preţurilor deloc de neglijat.

„Cel mai vândut vibrator ajunge la 200 de lei. Sunt şi mai ieftine, dar de calitate mai slabă. Cel mai bine se vinde trusa cu mai multe feluri de vibratoare: pentru stimulare vaginală, clitoridiană, anală. Costă 340 de lei", ne spune Cătălina (24 de ani).

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net