Viaţă de parlamentar: chiul pe bani publici

Ultima actualizare:

    Crin Antonescu l-a înlocuit pe Vasile Blaga
Crin Antonescu l-a înlocuit pe Vasile Blaga

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, acuzat de adversarii politici că ar fi "leneş", nu se dezminte. Antonescu are în actualul mandat de senator o prezenţă de doar 1,5%. Mai slabă şi decât cea a senatorului Cătălin Voicu, aflat de 8 luni în arest.

Citeşte şi:

Antonescu îşi jigneşte colegii de partid

Cine e mai nesimţit: Băsescu sau Antonescu?

Crin Antonescu, are un program zilnic mai mult decât lejer, potrivit mai degrabă unui pensionar. Iată cum a decurs ziua de 13 aprilie pentru el, zi în care la Senat s-a suspendat şedinţa din lipsă de cvorum.

Ora 13.10 - Senatorul pleacă de acasă cu maşina de serviciu

simeon stalpnicul png

Ora 14.35- Ajunge la sediul USL unde stă o oră. Apoi pleacă la PNL

simeon stalpnicul png

Ora 18.50 - Îşi ia fetiţa de la bunici

simeon stalpnicul png

Ora 19.06 - Crin, din nou acasă, după o zi istovitoare

simeon stalpnicul png

La ora 9:30, secretarul de şedinţă face prezenţa. Cvorumul nu a fost întrunit, astfel că nu s-au mai votat cele 50 de legi de pe ordinea de zi. Ce face Antonescu la această oră? Este acasă, în apartamentul de pe Bd. Unirii. Şoferul de la Senat i-a dus fiica la şcoală, i-a cărat cartofii şi s-a întors la ora 13.00 să-şi ia şeful.

La ora 13.10, preşedintele PNL pleacă de acasă pentru a ajunge la sediul USL, din Bd. Kiseleff. După o oră petrecută aici, pleacă de la sediul USL la sediul PNL, din Bd. Aviatorilor, unde stă alte trei ore... chinuitoare.

La 17.35, "rupt de muncă", senatorul pleacă să-şi recupereze fiica, lăsată după ore, de şoferul Senatului, la bunici. Însoţit de Irina, 10 ani, Crin Antonescu ajunge din nou acasă, în apartamentul de pe Bd. Unirii. Asta da viaţă de parlametar!

Şoferul de la Senat,bonă şi menajeră

Deşi Crin Antonescu are un jeep BMW X3, dar şi o altă limuzină BMW, primită sponsorizare în regim de comodat, liderul PNL foloseşte în interes personal Loganul Senatului. În fiecare dimineaţă, şoferul vine la Antonescu, pentru a satisface nevoile de familie ale acestuia.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net