Vezi aici cum decurge concertul Guns n' Roses!

Dacă nu ai ajuns la concertul formaţiei rocks, Click! îţi oferă amănunte de la cel mai aşteptat eveniment al acestei toamne.

Ora 22:32 - Welcome to the jungle, Transylvania, spune Axl Rose către public.

Ora 22:25: În sfârşit, concertul începe.

După mai bine de o oră şi jumătate, cei de la Guns N' Roses se urcă pe scenă, iar cei 30.000 de spectatori sunt în delir. E prima dată când îi văd pe americani la Bucureşti. Puştii de 7-8 ani dau din cap cocoţaţi pe tomberoanele de gunoi. Axl Rose poartă blugi găuriţi în genunchi, sacou argintiu, tricou şi pălărie neagră.

Ora 22: 10 Cel mai probabil că recitalul va începe la ora 22: 30

Surse din cadrul organizatorilor spun că recitalul formaţiei Guns n' Roses va începe la 22: 30. Se pare că întârzierea este cauzată de faptul că membrii trupei au ajuns pe rând la Bucureşti, unii în urmă cu doar câteva ore.

Ora 22:00 Guns întârzie o oră şi jumătate

Spre disperarea fanilor veniţi să-i asculte, rockerii de la Guns n' Roses nu a urcat încă pe scenă, întârzierea cumulând deja o oră şi jumătate. Foarte mulţi dintre cei care au plătit bani buni pe bilete huiduie, nemulţumiţi de faptul că sunt nevoiţi să aştepte.

Trupa este renumită peste faptul că întârzie cu orele la concerte, spre insignarea organizatorilor, care trebuie mereu să-i liniştească pe fanii nerăbdători.

Ora 20:00 Spectacolul are deja o întârziere de peste o oră.

Trupa Danko Jones nu a urcat încă pe scenă, deşi trebuia să înceapă recitalul la ora 19.

Faimoasa trupă Guns N'Rosesa venit pentru prima oară în România. Concertul are loc la complexul ROMEXPO din Capitală şi face parte din turneul mondial "Chinese Democracy World Tour".


loading...
Loading...