VESTE-ŞOC: Antrenorul Dan Petrescu a părăsit pe Unirea Urziceni!

Ultima actualizare:

    "Meciul cu Liverpool  nu mă convinge să rămân la Unirea, sunt alţi factori care mă fac să mă gândesc să continui în altă parte"
"Meciul cu Liverpool nu mă convinge să rămân la Unirea, sunt alţi factori care mă fac să mă gândesc să continui în altă parte"

Veste şoc de la campioana României la fotbal. Dan Petrescu, antrenorul care a făcut din Unirea Urziceni o echipă de Liga Campionilor, şi-a reziliat contractul cu gruparea ialomiţeană!

Decizia lui Dan Petrescu ar fi fost cauzată de faptul că patronul Unirii, Dumitru Bucşaru, nu are resursele financiare necesare păstrării lotului actual. Situaţie în care obiectivele ambiţioase pe care şi le-a propus fostul internaţional au şanse mici să fie atinse.

Posibilii antrenori care ar putea prelua echipa de la Urziceni sunt Victor Pițurcă, Gică Hagi sau chiar Răzvan Lucescu, cel puțin până în vară, întrucât naționala nu are meci până atunci.

Dan Petrescu a primit în ultimul timp, graţie evoluţiilor Unirii în grupele Champions League, mai multe oferte din străinătate. Zilele trecute, Cosmin Olăroiu spunea că o grupare din Orientul Mijlociu ar fi interesată de serviciile sale. Şi că îi oferă un salariu cu şase cifre acestuia. De asemenea, şi o echipă din Rusia a pus ochii pe antrenorul român.

 Mai citește:    Petrescu: „Nu depinde doar de mine să rămân la Urziceni”    Petrescu: «De ziua mea jucam fotbal cu portocale!»    Petrescu: "E greu să egalez ce am realizat în 2009"

Chestionat în legătură cu plecarea lui Dan Petrescu, Marius Bilaşco (Unirea Urziceni) a declarat pentru "Realitatea TV": "Nu pot să cred că este adevărat! Nouă, jucătorilor, nu ne-a spus nimic. Eu încă sper să rămână antrenorul nostru".

Conform surselor Dan Petrescu ar putea antrena pe Dinamo Kiev, AC Siena sau o echipă arabă. Tu ce crezi? Îți vrem votul!

Dan Petrescu a fost desemnat antrenor la Unirea Urziceni în 2006, în sezonul trecut el reuşind să câştige titlul naţional cu această echipă.

Unirea a fost cea de-a treia echipă din România care a intrat în grupele Ligii Campionilor, după Steaua şi CFR Cluj. Ea a terminat pe locul trei în Grupa G a Ligii Campionilor, cu 8 puncte (record pentru o echipă de la noi într-o singură ediţie), după FC Sevilla şi VfB Stuttgart, dar înaintea lui Glasgow Rangers.

Echipa ialomiţeană va întâlni pe FC Liverpool în "16"-imile Europa League. Ea va juca primul meci în deplasare, pe 18 februarie, iar manşa secundă pe teren propriu (stadionul "Steaua"), în data de 25 februarie.

Unirea Urziceni este una dintre numeroasele grupări sportive de la noi care se confruntă cu probleme financiare în această perioadă de criză economică. Farul Constanţa s-a trezit cu apa, lumina şi gazele tăiate la stadion. Echipele de volei Tomis Constanţa, atât cea masculină, cât şi cea feminină, au decis diminuarea salariilor jucătorilor. Campioana României la volei, CSU Metal Galaţi, participantă la Liga Campionilor, a avut mari dificultăţi în a achita drepturile băneşti voleibalistelor. Şi lista celor cu probleme nu se opreşte aici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net