Verigheta te face impotent!

Citeste tot despre: 

Vă vine să credeţi? Cercetătorii ruşi au descoperit că cei care poartă tot timpul verigheta pot să capete stări de slăbiciune şi, în cele din urmă, să ajungă la impotenţă parţială sau chiar totală.

Citeşte şi:

Uite cea mai tare cerere în căsătorie! Ce părere ai? VIDEO

A aflat pe Facebook că soţul ei s-a căsătorit cu alta şi i-a luat copiii - VIDEO

Nu s-a însurat până nu... l-au bătut socrii - VIDEO

Se iubesc la nebunie: ea are 33 şi el 83 de ani! Cum comentezi?

Cercetătorul Serghei Gagarin, din oraşul Severodvink, regiunea Arhanghelsk, a explicat de ce purtatul verighetei are influenţă asupra organismului uman, scrie ziarul "Pravda".

Din punct de vedere fizic, nervii din deget sunt precum conductorii electrici, iar inelul care îl înconjoară acţionează ca un circuit închis, intensificând energia pe care o produc.

Or, prin degete trec energii care influenţează funcţionarea prostatei, rinichilor şi a aparatului genital, având influenţă asupra comportamentului sexual.

Dacă un inel este purtat în permanenţă, se produc efecte nedorite la nivelul organelor din această sferă, subliniază cercetătorul rus. Există însă diferenţe în caz că verigheta este din aur sau argint, deoarece aurul este mai distructiv.

Gagarin recomandă scoaterea verighetei de aur pe timp de noapte. În multe cazuri, pacienţii cu boli uro-genitale cărora le-a recomandat să renunţe la excesul de inele şi brăţări de aur, ce au efecte similare asupra energiei corpului, s-au însănătoşit ascultându-i sfatul.

Sean Penn şi-a pierdut apetitul sexual

Sean Penn a avut mari probleme în relaţiile intime cu Robyn Wright, plângându-se că acestea au survenit în urma căsătoriei. După ce şi-a pus pe deget verigheta, a început să-şi piardă apetitul sexual, cei doi ajungând la divorţ anul acesta.


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1