Vaslui: Profesoară snopită în bătaie de un elev chiar în şcoală

Ultima actualizare:

Violenţa în şcoli capătă noi proporţii. Simona Ţarălungă (30 ani), profesor de biologie la Şcoala nr. 8 „Alexandra Nechita" Vaslui, a fost snopită în bătaie de Cătălin Moraru (17 ani), un fost elev al gimnaziului, informează Adevărul de Seară Vaslui.

Moraru, însoţit de Sergiu Ştirbu (15 ani), şi el fost elev al aceleiaşi şcoli, venise să se întâlnească cu un prieten. Au fost observaţi de Simona Ţarălungă, profesorul de serviciu pe şcoală, iar atunci a început tărăboiul. „Eu le-am cerut să plece, însă Moraru m-a luat la înjurături. Am încercat să îl iau de mână şi să îl duc la director, dar atunci m-a împins într-o sală de clasă şi m-a lovit cu pumnii în faţă", ne-a povestit Simona Ţarălungă.

Profesoara, încă şocată de cele întâmplate, a depus plângere la Poliţie, iar potrivitul certificatului medico-legal are nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale. Poliţiştii au reuşit să-i dea de urmă agresorului aseară târziu.

„Am înţeles că atunci când a fost găsit de poliţişti era cocoţat pe acoperişul unui bloc şi vorbea la telefon", ne-a spus Cristin Ciubotaru, directorul Şcolii nr. 8 Vaslui. 

El a mai adăugat că tânărul, în perioada cât a fost elev, nu a creat probleme deosebite. Acestea au început să apară de când a intrat la liceu.

„Anul trecut a fost internat în comă alcoolică. Am înţeles şi că ar fi emo, că stă mult prin cimitir", ne-a spus o fostă profesoară a lui Cătălin Moraru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net