Vărsătorii primesc bani tot anul. Vezi ce-ţi rezervă astrele în 2010!

Ultima actualizare:

Tina Rizea îţi spune cum stai cu dragostea în 2010. Citeşte aici!

Berbec 21.03 - 19.04

Bani. Întreg anul, se vor bucura de un fler financiar deosebit şi vor putea să obţină bani şi altfel decât o fac în mod obişnuit. Vârf de încasări în iulie.Sănătate. Se vor croniciza bolile renale. Stresul şi problemele reumatismale rămân active. Doar în luna iulie pot face orice fel de efort.

Taur 20.04 - 20.05

Bani. Vor avea cu siguranţă mai multe joburi, care să le satisfacă pretenţiile financiare. Sfârşitul de an poate aduce prosperitatea dorită.Sănătate. Rezistenţa deosebită îi împiedică să ajungă la medic la momentul potrivit. Vor fi serios afectaţi nativii care deja au o suferinţă renală acută.

Gemeni21.05 - 21.06

Bani. Vor continua să spere sau vor negocia un salariu mai mare. Vor fi avantajate în diverse feluri şi vor depăşi şi cele mai grele situaţii.Sănătate. În lunile iunie-august, devin mult mai sensibili şi foarte greu de înţeles. În general, se vor simţi lipsiţi de capacitatea de a face eforturi prelungite.

Rac 22.06 - 22.07

Bani. Chiar dacă sunt ajutaţi financiar, planurile lor sunt prea costisitoare şi în marea majoritate a cazurilor se referă la propria locuinţă sau familie.Sănătate. Aproape întreg anul fac eforturi deosebite fără a avea probleme. Le face plăcere şi profită din plin de starea de sănătate excelentă.

Leu 23.07 - 22.08

Bani. 2010 îi „obligă" să ia în considerare veniturile persoanei iubite şi îi pune în situaţii pe care doar ei le consideră umilitoare. Vor învăţa să fie mai chibzuiţi.Sănătate. Noiembrie şi decembrie vor fi adevărate pietre de încercare, când se vor strânge repercusiunile neglijenţelor, exceselor ori eforturilor nelimitate.

Fecioară 23.08 - 22.09

Bani. Vând blana ursului din pădure şi se apucă să facă investiţii pe care nu şi le prea permit. Sfârşitul anului îi găseşte destul de strâmtoraţi financiar.Sănătate. Nu puţini vor fi acei care vor depăşi pragul de rezistenţă şi vor trebui să facă faţă unor simptome ciudate, datorate stresului şi oboselii maxime.

Balanţă23.09 - 23.10

Bani. Finanţele personale vor fi când bune, când lipsite de speranţă. Pot apărea câştiguri neaşteptate, sub formă de cadou ori ca salariu din joburi suplimentare.Sănătate. În general, se vor simţi devitalizaţi, lipsiţi de poftă de viaţă şi de putere de muncă, dar senzaţiile acestea nu îi vor împiedica să facă eforturi supraomeneşti.

Scorpion 24.10 - 22.11

Bani. Se va reveni asupra unor contracte, în aşa fel încât se vor „repara" erorile anterioare de salarizare. Vor câştiga bani foarte uşor, mai ales în luna iunie.Sănătate. Au dureri de cap şi tensiune oscilantă, dar vor continua să muncească, indiferent de gravitatea lor. Din august, pot apărea disfuncţii renale.

Săgetător23.11 - 21.12

Bani. Este posibil să le fie greu să aleagă care e sursa cea mai bună din punct de vedere financiar, deoarece vor avea numeroase oferte, care mai de care mai atrăgătoare.Sănătate. Starea de sănătate va fi relativ bună întregul an, probleme existând la începutul anului pentru cei care deja au disfuncţii renale. Excesele sunt penalizate.

Vărsător21.01 - 19.02

Bani. Au numeroase ocazii să scape de datorii în lunile septembrie, octombrie şi decembrie, când vor apărea, în ceea ce îi priveşte, suficiente facilităţi bancare.Sănătate. Parcă toate bolile se decid să le facă probleme. Măcar până se duc la medic şi se lămuresc care este disfuncţia „principală". Unii descoperă că au reumatism.

Capricorn 22.12 - 20.01

Bani. Au noroc, scot bani şi din piatră seacă, iar cei care au datorii bancare se descurcă de minune, în parte şi datorită acumulărilor din anii precedenţi.Sănătate. Trebuie în continuare, să se ferească de igrasie, de umezeală, să fie atenţi la nivelul calciului în sânge şi să nu facă deplasări în zone poluate.

Peşti 20.02 - 20.03

Bani. Cei mai avantajaţi sunt cei care lucrează cu străinii ori chiar se află peste hotare,v pentru contracte profesionale. Cel puţin în prima jumătate a anului, au mari speranţe cei care lucrează în bănci.Sănătate. Ar trebui să ducă o viaţă exemplară, însă sunt atraşi de tot ce e interzis, când vine vorba de alimente.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net