Vandici i-a făcut lui Marica nod la cravată în stradă!

Ultima actualizare:
Galerie foto - Marica şi Vandici
Galerie foto - Marica şi Vandici

S-au certat şi s-au împăcat de nenumărate ori, însă nu pot trăi unul fără celălalt. Ilinca şi Ciprian s-au ferit să fie văzuţi împreună, dar iată că, după un an de relaţie, fotoreporterii Click! i-au surprins la braţ, la nunta fiicei lui Dumitru Bucşaru, patronul echipei de fotbal Unirea Urziceni.

Ilinca şi Ciprian trăiesc, de un an de zile, o frumoasă poveste de iubire, însă la distanţă. Cum ea prezintă Ministerul Secretelor, la Antena 2, iar el locuieşte în Germania, unde joacă la echipa de fotbal VFB Stuttgart, cei doi ajung să se vadă doar la sfârşit de săptămână.

Ilinca Vandici stă prost cu nervii?

Marica i-a crescut tariful lui Vandici!

Ilinca Vandici: «Am refuzat de trei ori să pozez goală»

Aşa s-a întâmplat şi în acest weekend, când Marica a revenit în ţară pentru a onora invitaţia la nunta Ramonei, una dintre fiicele lui Dumitru Bucşaru, patronul echipei de fotbal Unirea Urziceni.

O parte dintre invitaţi s-au întâlnit în parcarea localului

simeon stalpnicul png

Cei doi şi-au făcut apariţia duminică, la orele 21.00, la Clubul Le Gaga, din Parcul Herăstrău. Pentru că avionul care l-a adus la Bucureşti a aterizat în jurul orelor 19.30, iar Ilinca i-a bătut la uşă foarte repede, fotbalistul nu prea a apucat să se aranjeze.

Vezi aici GALERIE FOTO


    Galerie foto - Marica şi Vandici
Galerie foto - Marica şi Vandici

Vedeta tv s-a oprit în mijlocul străzii pentru a-i repara nodul la cravată, timp în care îl sorbea din ochi, fază pe care fotoreporterii Click! nu au ratat-o.

Ilinca şi Ciprian şi-au aranjat ţinutele înainte de a intra la petrecere

simeon stalpnicul png

Ilinca şi Ciprian au dansat toată seara, s-au sorbit din ochi şi n-au mai contenit cu săruturile, sub privirile invidioase ale invitaţilor. Imediat după chef, Ciprian a mai apucat doar să o conducă acasă pe Ilinca, după care a plecat în viteză spre aeroport, căci, la prânz, era aşteptat la antrenament.

Ion Crăciunescu s-a numărat printre oamenii de fotbal invitaţi la nuntă

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net