Vampirism! Au colţi şi nu suportă să stea la soare

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şoc în Marea Britanie! Fraţii Simon şi George din Sudbury, Suffolk, au colţi precum vampirii şi nu pot să stea la soare. Bieţii de ei suferă de o boală rară care le creează numai neplăceri.

Dacă nu deschid gura şi stau la întuneric în casă, Simon (13 ani) şi fratele lui George (11 ani) par nişte adolescenţi ca oricare.

În realitate, însă, ei au o paloare anormală, de stafie, şi colţi ascuţiţi ca vampirii. Cel mic mai are şi câţiva dinţi normali, dar cel mare va rămâne pentru totdeauna numai cu caninii.

Dacă ies afară, la soare, să facă sport, celor doi fraţi li se face rău şi pot să intre în comă. Trebuie să se protejeze cu creme speciale, să poarte pălării şi ochelari de soare.

Părinţii sunt disperaţi să-şi vindece copiii

simeon stalpnicul png

Pielea de pe braţe şi cea din apropiere de ochi li se umple de băşici, la căldură. O răceală sau infecţiile care dau febră le pot fi fatale. Înainte ca filmul "Amurg" să devină foarte popular, colegii de clasă ai lui Simon şi George îi batjocoreau din cauza bolii rare de care suferă, numită displazie ectodermală hipohidrotică.

Acum, "fraţii vampiri" au devenit foarte îndrăgiţi în şcoala lor. Unii colegi îi sfătuiesc să-şi schimbe numele după personajul principal din film.

Părinţii speră să-i salveze printr-o operaţie miraculoasă. Numai 7.000 de persoane din întreaga lume suferă de acest sindrom foarte rar.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net