Văduva tranşatului îşi tratează depresia în Germania

Citeste tot despre: 

Nevasta lui Trifu Schroth, bărbatul ucis şi tranşat de doi studenţi într-o cameră de cămin, nu poate să treacă peste şocul provocat de uciderea soţului ei, şi are nevoie de consiliere psiholo-gică.

Lucreţia Schroth, de 71 de ani, a fost dusă de copii şi de nepoţi în Germania încă de acum două luni. Acolo, femeia urmează un tratament medical, deoarece este în depresie. Mai mult, copiii săi au dus-o şi la un neurolog.

Văduva, spun rudele ei, suferă după soţul ei şi merge de trei ori pe săptămână la psiholog. Ea le-a spus rudelor că nu mai poate să trăiască fără soţul ei, ucis de cei doi studenţi de la Medicină, din Timişoara. Îngrijoraţi, copiii au dat-o pe mâna a doi doctori români care s-au mutat la Munchen.

„Lucreţia Schtorh sună de mai multe ori pe săptămână, să întrebe de soarta procesului. Până în prezent nu există evoluţii spectaculoase în acest dosar. Am solicitat Parchetului să vedem cu cine au discutat studenţii şi Schroth la telefon în zilele care au precedat crima", a spus avocatul Radu Zandomeni, avocatul familiei victimei.

Reconstituirea crimei, amânată

Cei doi studenţi din Timişoara, Carmen Bejan şi Sergiu Florea sunt acuzaţi că, în 1 august, l-au omorât i tranşat pe Trifu Schroth chiar în ziua în care împlinea 65 de ani.

Ei aşteaptă după gratii cea de-a treia prelungire a mandatului de arestare, care o să fie solicitată săptămâna viitoare de procurori.

Procurorii se gândesc să renunţe la reconstituirea din camera crimei şi la confruntarea celor doi studenţi, însă totul depinde de declaraţiile pe care le vor da înainte să fie trimişi în judecată.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1