Va lua 360.000 € pe an la Karlsruher!

Ultima actualizare:

Dorit încă din vară de formaţia germană, şefii celor două cluburi nu s-au înţeles asupra sumei de transfer, 600.000 de euro, şi afacerea s-a sistat.

Golgheterul ediţiei trecute a Ligii I (16 goluri) a intrat într-o pasă proastă, marcat de ratarea transferului, iar Andone l-a folosit din ce în ce mai puţin. Acum, cei de la Karlsruher au plusat cu încă 75.000 de euro, iar preşedintele "câinilor" Nicolae Badea şi-a dat acceptul, mai ales că roş-albii ar putea obţine şi un bonus de 300.000 de euro dacă nemţii promovează în prima ligă, scenariu puţin probabil pentru că Karlsruher e pe poziţia 16 în 2.Bundesliga.

Andone este nemulţumit însă, pentru că dorea ca din retur să-l titularizeze pe Cristea şi acum planurile i s-au dat peste cap.

"Nu mă întrebaţi pe mine de transferuri, întrebaţi-l pe domnul Badea", a spus sec antrenorul. Dar acţionarul a confirmat mutarea: "Există un interes insistent al grupării germane Karlsruhe pentru achiziţionarea lui Andrei Cristea, dar mai e până la soluţionarea tranzacţiei".

Un prim pas a fost în convingerea jucătorului de a renunţa la restanţele salariale. Dinamoviştii aveau să-i dea remuneraţia pentru ultimele trei luni, undeva în jurul a 35.000 de euro, iar jucătorul a cedat suma pentru ca tranzacţia să fie urgentată şi "câinii" să accepte propunerea nemţilor.

Odată ce au lămurit situaţia fotbalistului, Badea a răspuns ofertei şi a obţinut şi 25 % dintr-un viitor transfer. Cristea a acceptat să semneze cu o echipă ce se zbate să scape de retrogradare în liga a treia motivat de partea financiară a acordului: salariu de 30.000 de euro lunar.

Ce bani câştigă în Germania

Salariu 30.000 de euro lunar

Prime 2.000 de euro la fiecare punct în campionat; 50.000 de euro dacă evită retrogradarea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net