Uriaşul planetei, Sultan Kosen, vrea nuntă cu românca Simona Şerban! - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Sultan Kosen, cel mai înalt om din lume, 2,47 metri, a fost invitat la emisiunea "Happy Hour", alături de Simona Şerban, tânăra din Braşov de 1,99 metri.

Măruţă este cel care le-a făcut cunoştinţă tinerilor şi se pare că peţitul a dat roade: Sultan şi Simona au ieşit la o întâlnire şi lucrurile au mers cum nu se putea mai bine.

Vezi aici VIDEO cu momentul în care cei doi au făcut cunoştinţă!

"Multe complimente am primit şi un buchet de flori, trandafiri roşii - simbolul dragostei. E foarte drăguţ", a spus Simona.

Turcul, ce a recunoscut în emisiunile anterioare că este virgin, a fost extrem de emoţionat că a ieşit în oraş cu tânăra.

De fapt, el a fost la prima întâlnire din viaţa lui cu o fată.

simeon stalpnicul png

Cei doi s-au dus la shaorma, iar Sultan a cerut băieţilor: "Vreau pentru cea mai frumoasă fată din lume, cea mai bună shaorma".

Iar asta nu e tot: ei au schimbat adrese de mail, de Facebook, numere de telefon şi au descoperit că au multe lucruri în comun, cum ar fi baschetul sau cultura turcească.

"A fost primul buchet de flori pe care l-am dat vreodată unei femei. A fost prima zi din viaţa mea, de care o să-mi aduc aminte cu plăcere", a precizat Kosen.

Uriaşul, ce a venit îmbrăcat într-un costum creat special de Adina Buzatu şi încălţat cu patofi marca Mihai Albu de mărimea 60, i-a scris o poezie de dragoste Simonei.

simeon stalpnicul png

"După ce am ajuns la hotel de la întâlnire am scris această poezie pentru că am început să simt ceva.

Este pentru prima oară când scriu o poezie. Se poate pune şi puţină muzică romantică pe fundal?" a cerut turcul, înainte ca traducătoarea să interpreteze versurile.

Braşoveanca a fost cât se poate de încântată: "Super tare. Mulţumesc din suflet. Niciun băiat nu mi-a scris o poezie", a mărturisit ea.

Plin de fericire, Sultan a transmis celor de acasă, în cazul în care-l urmăresc de pe PRO TV Internaţional: "Vă pup, dar eu nu mai vin în Turcia pentru că mă căsătoresc în România. Mă mut aici".

Citeşte şi:Sultan Kosen este noul uriaş al planetei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net