UPDATE Prietena lui Răducu Mazăre a mutilat un pieton pe zebră

Şoferiţa unui BMW a spulberat un alt autoturism de teren marca Hyundai, pe care l-a proiectat într-un perete, pe unul dintre cele mai mari bulevarde constănţene. Unui pieton care încerca să traverseze regulamentar bulevardul i-a fost secţionat piciorul.

CITEŞTE ŞI

Răducu Mazăre are  lipici la fete ca tatăl său

Mazăre jr, de la soldat german la şmecher de oraş

UPDATE  Anastasia Simona (18 ani) care se afla la volanul maşinii de lux este fiica comisarului Constantin Tănase de la Garda Financiară Constanţa. Tânăra este o apariţie constantă în presa mondenă şi este alintată „Bambuista de la malul mării“, relatează Adevărul.Maşina pe care o conducea a primit-o cadou în luna decembrie a anului trecut, când tânără şi-a serbat cu mult fast majoratul. Totodată, Simona este o apropiată a lui Răducu Mazăre, fiul edilului constănţean.


Un grav accident de circulaţie a avut loc aseară la intersecţia dintre strada Mihai Viteazu şi Bulevardul Ferdinand.

Şoferiţa unui BMW X6 de culoare neagră înmatriculată B 18 EKE, de numai 18 ani, venea dinspre Magazinul Tomis şi nu a oprit la semaforul de la intersecţia cu bulevardul Ferdinand, lovind din lateral o altă maşină de teren, marca Hyundai, care se deplasa dinspre Gară spre Modern. La volanul Hyundai-ului se afla Florentina Dicu, iar din cauza impactului maşina a fost proiectată în peretele unei case de pe Bulevardul Ferdinand.

Maşina de culoare gri a fost aruncată mai bine de 10 metri şi s-a oprit în perete“, a declarat un martor.

Şoferiţa Hyundai-ului, tânăra în maiou roz, este în stare de şoc

Din cauza impactului, Simona Tănase, şoferinţa BMW-ului, a piedut controlul volanului şi a ajuns chiar pe scările Teatrului Fantasio, lovindu-l pe Gheorghe Chioaru, de 71 de ani, căruia i-a secţionat piciorul stâng.

Martorii spuneau că şoferiţa care nu a oprit la culoarea roşie a semaforului miroase a băuturi alcoolice, însă în urma testării au aparatul Drager a rezultat o valoare 0.

Loading...