UPDATE Cluj: O fetiţă de 15 ani, a doua victimă a cumplitului accident (FOTO)

Ultima actualizare:

În timp ce victimele din maşina Daewoo Espero aşteptau ambulanţa, şoferul SUV-ului, un om de afaceri din Cluj, a coborât de la volan şi a părăsit locul accidentului, potrivit citynews.ro.

"Din primele cercetări reiese faptul că şoferul maşinii de teren a pierdut controlul volanului din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi a pătruns pe contrasens. În urma impactului, şoferul din Daewoo a murit la faţa locului, iar două femei se află în stare gravă", a declarat Vasile Bratici, agent şef al IPJ Cluj.

Fiica şoferului a fost transportată de urgenţă, la fel ca o altă pasageră aflată în maşină. Ambele au fost supuse unor investigaţii de urgenţă, dar tânăra a decedat la aproximativ o oră de la producerea accidentului.

Printre oamenii care s-au strâns la locul accidentului se află şi un clujean care locuieşte pe strada pe care a avut loc accidentul. "În fiecare zi se merge pe aici cu viteze foarte mari şi în special joi seara se fac concursuri între maşini. Ne este frică să lăsăm copiii să iasă din casă", a explicat clujeanul.

Traficul a fost blocat în zona unde s-a produs accidentul mai bine de o oră, iar şoferii au fost rugaţi să se întoarcă din drum şi să folosească o rută ocolitoare, informează Realitatea.net.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net