UPDATE Cele 15 trenuri blocate s-au pus în mişcare

Ultima actualizare:

UPDATE În gările de pe Valea Prahovei, 15 trenuri au avut întârziEri şi cinci au fost blocate, vineri, din cauza unei defecţiuni la un marfar în apropierea staţiei CFR Comarnic.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Prahova, un fir de contact al unui marfar s-a topit şi trenul a staţionat aproximativ cinci ore, pentru remedierea defecţiunii, în localitatea Valea Lungă, în apropierea staţiei CFR Comarnic.

În intervalul orar 3,50 şi 9,45 au înregistrat întârzieri de până la 270 de minute 15 trenuri, iar alte cinci au fost blocate în staţiile CFR din Azuga, Buşteni şi Sinaia.

Lucrătorii staţiei CFR Sinaia au declarat că întârzierile şi blocarea trenurilor s-au datorat faptului că în Sinaia se circulă pe un singur fir, pentru că în zonă se execută lucrări de modernizare.

Ultimul tren blocat în gara Sinaia a plecat în jurul orei 9,45. Acesta este un tren de călători care a staţionat aproape şase ore.

15 trenuri care circulau pe Valea Prahovei sunt blocate de mai multe ore în gările din zonă. Opt dintre ele au întârzieri de până la 270 de minute, adică aproape cinci ore. Se pare că întârzierea a fost provocată de o locomotivă defectă care a staţionat cinci ore între Comarnic şi Valea Largă. Autorităţile au anunţat că trenurile îşi vor relua drumul în jurul orei 10.00.

Vom reveni cu amănunte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
furt seif 01, captură video
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net