Unirea Urziceni, la un pas de desfiinţare!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Primarul din Chiajna a renunţat la parteneriatul cu Mitică Bucşaru întrucât visul său de a avea echipă în Liga I poate fi împlinit pe cont propriu mult mai uşor decât prin tentativa de a salva Unirea de la retrogradare.

Decizia Federaţiei Române de Fotbal, de a le interzice echipelor Săgeata Năvodari, FC Botoşani şi Viitorul Constanţa să promoveze în Liga I, a demolat parteneriatul dintre Unirea şi Concordia.

"Concordia are 99% şanse de promovare. Trebuie doar să batem în meciurile de acasă", ne-a explicat primarul din Chiajna, Mircea Minea. Concordia şi Unirea nu semnaseră decât un contract de închiriere pentru stadionul din Chiajna, aşa că renunţarea la parteneriat a fost doar o simplă formalitate.

"Pe mine m-a sunat vineri domnul primar Minea, să îmi spună că nu mai putem face ceea ce voiam şi că fiecare echipă trebuie să meargă pe drumul ei. Concordia va activa în continuare la Chiajna, iar obiectivul urmărit este promovarea în Liga I. Eu voi fi antrenor principal, iar Cristi Bălaşa va fi secund", a declarat şi Costel Orac, cel care ar fi trebuit să conducă echipa din Urziceni în cea de-a doua parte a campionatului.

simeon stalpnicul png

"Nu ştiu exact ce se va întâmpla la Urziceni, totul depinde de conducerea lor. Luni vom avea un antrenament cu toţii, după care vom vedea ce va fi", a mai spus Orac.

Situaţia campioanei din 2009 este cu atât mai tragică cu cât ialomiţenii au rămas, cu două săptămâni înainte de startul returului, fără antrenor şi fără majoritatea fotbaliştilor din lot. Practic, din lotul deplasat de Orac în Antalya ar mai rămâne în Bărăgan doar şapte fotbalişti, restul urmând să se reîntoarcă la Chiajna.

simeon stalpnicul png

De asemenea, fotbaliştii care au fost aduşi în această iarnă, sub formă de împrumut, Paşcovici (Farul), Bălţoi (Unirea Alba Iulia), respectiv Cucu şi Grosu (ambii, Dunărea Galaţi), sunt doriţi şi ei la Concordia.

Nici rămânerea lui Rusescu nu e certă, el fiind curtat insistent de către cei de la Pandurii. Dacă Dumitru Bucşaru nu va fi convins să finanţeze în continuare echipa, nu e exclus ca Unirea să aleagă chiar şi varianta retragerii din campionat.

“Nu pot vorbi acum, vă rog să mă înţelegeţi” Felix Grigore, director general Unirea Urziceni

“Le-am spus încă din Antalya jucătorilor că trebuie să fie pregătiţi, fie pentru o variantă, fie pentru cealaltă” Costel Orac, antrenor Concordia Chiajna

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net