Unirea n-are cu cine juca!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fosta campioană a României are dificultăţi reale în a-şi încropi un lot cu care să ducă la bun sfârşit acest sezon al Ligii I.

Deşi Gigi Becali îi promisese lui Dumitru Bucşaru că va trimite în Bărăgan un lot de 15 jucători, iar Dinamo lăsase de înţeles că va contribui şi ea cu 6 fotbalişti, lucrurile s-au complicat ieri.

Dinamoviştii Todorovski, Maksumici şi Vranjkovici au ajuns în cele din urmă la Pandurii, Homei a preferat să rămână în „Ştefan cel Mare", în timp ce şapte stelişti au declinat şi ei oferta lui Bucşaru.

Onicaş a preferat să rămână sub comanda lui Sabău la Târgu Mureş, iar Andrei Ionescu n-a vrut să renunţe la salariul său anual de 120.000 €, în timp ce alţi cinci fotbalişti proveniţi de la Steaua II, Mustaţă, Alex Lazăr, Bejan, Albu şi Vlad Rusu, au refuzat şi ei să semneze contractele cu Unirea.

Motivul? Aceştia au fost nemulţumiţi de faptul că Bucşaru le oferea contracte foarte mici, de circa 1.000 € pe lună.

Astfel, aceştia vor face azi deplasarea cu echipa secundă a Stelei la Galaţi, pentru meciul cu Dunărea din Liga a II-a, partida urmând să se dispute, în ciuda zvonurilor privind retragerea din campionat a trupei antrenate de Leo Strizu.

În condiţiile în care şi Maftei era aseară ca şi plecat în Grant, antrenorul Unirii, Octavian Grigore, nu va avea la dispoziţie decât un lot de 17 jucători, dintre care trei sunt portari. „Dacă nu vom realiza niciun transfer, atunci vom aduce câţiva juniori de-ai noştri", a spus Grigore.

Octavian Grigore, antrenor Urziceni:

"Nu mă întrebaţi nimic de­­spre vreo echipă probabilă, pentru că încă nu ştiu exact pe ce lot ne bazăm".

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net