Unirea a deranjat-o pe Pink!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Unirea Urziceni a ajuns ieri în jurul prânzului la Glasgow şi s-a cazat la hotelul "Radisson". Acolo, campionii au dat nas în nas cu Pink, cântăreaţa americană, care va susţine astăzi şi mâine două concerte în oraşul scoţian.

O cameră la Radisson costă 165 de lire sterline. Pink a postat imediat un mesaj pe Twiter. "Abia m-am târât în pat printre fotbalişti, după ce am parcurs un drum plin de denivelări".

Întrucât Unirea a anunţat că nu are nevoie de cele 1200 de bilete rezervate, conducerea lui Rangers le-a donat Armatei, dorind astfel să mulţumească soldaţilor pentru serviciile aduse ţării. Biletele au fost înmânate joi, iar costul lor se ridică la 50.000 de lire sterline.

Unirea e familiarizată cu Glasgow, efectuând aici două cantonamente în ultimii doi ani. Campioana României a jucat însă amicale doar cu cealaltă echipă a oraşului, Celtic, remizând de două ori cu aceasta.

La fel ca în deplasarea de la Sevilla, ialomiţenii au profitat de "excursia" de la Glasgow pentru a îmbina utilul cu plăcutul.

Astfel, majoritatea jucătorilor lui Dan Petrescu, inclusiv tehnicianul Unirii, au fost însoţiţi de partenerele de viaţă, cele mai admirate de scoţieni fiind "jumătăţile" lui Mehmedovici şi Tibi Bălan. În schimb, printre "burlaci" s-au numărat Dacian Varga, Marius Onofraş, precum şi străinii Bruno Fernandes şi Arlauskis.

simeon stalpnicul png

Înainte de confruntarea de diseară de pe "Ibrox", Dan Petrescu şi-a amintit faptul că nu va fi în premieră pe celebrul stadion scoţian.

"Îmi aduc aminte când am jucat cu Steaua în sferturile Cupei Campionilor, ediţia 1987 - 1988. Bătusem cu 2-0 acasă, însă returul a fost de necrezut: fanii, presiunea, Graeme Souness intrând la orice minge. Am fost norocoşi că Marius Lăcătuş a marcat primul gol şi ne-am calificat, deşi am pierdut cu 1-2", a rememorat „Bursucul", care în acea partidă nu a jucat, fiind doar în lotul Stelei.

La Glasgow, jucătorii Unirii au fost întâmpinaţi de o vreme asemănătoare cu cea din România, tipic britanică, cu scurte reprize de ploaie. Precipitaţii sunt anunţate şi la ora meciului, lucru care îi va avantaja pe elevii lui Walter Smith.

Presa poloneză susţine că Dan Petrescu este unul dintre favoriţi pentru preluarea postului de selecţioner al Poloniei, după demiterea lui Leo Beenhacker. "Bursucul" a lăsat o impresie bună polonezilor pe vremea când antrena Wisla Cracovia, echipă pe care a dus-o pe locul doi în campionat.

Francezul Rothen crede că românii sunt trişori şi se teme de prestaţia arbitrilor. "În mentalitatea românilor este să trişeze, dar nu au ajuns acolo unde sunt prin asta. Ştiu însă că românii şi italienii sunt renumiţi pentru asta", a declarat mijlocaşul lui Rangers.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net