Un spaniol şi-a vândut contul de twitter statului Israel pentru câteva sute de mii de dolari

Ultima actualizare:

Israel Melendez este unul din cei mai cunoscuţi întreprinzători spanioli care se ocupă cu conţinutul online pentru adulţi. Faptul că numele său mic coincide cu numele statului Israel nu era nimic ieşit din comun până pe 26 august, când, explică Melendez, a vândut contul său de twitter, @israel, ţării omonime pentru o sumă "cu cinci zerouri", povesteşte acesta, relatează Publico.

Melendez a fost unul din primii utilizatori de Twitter, înainte ca firmele şi organismele oficiale să invadeze reţeaua socială. Deşi avea un cont principal, în aprilie 2007, Melendez şi-a înregistrat şi numele, pe atunci liber. A păstrat contul @israel doar pentru câţiva prieteni apropiaţi. "Nu-l foloseam foarte mult. De fapt, de câteva luni nu-l mai folosisem", spune acesta, din Miami, oraş în care locuieşte şi munceşte la site-ul de adulţi pe care îl deţine, greenshines.com.

Primea o mulţime de mesaje anti-semite

A trecut timpul şi vechiul cont continua să fie abandonat. Până când, acum mai puţin de o lună, autorul şi-a amintit de el în timpul unei conversaţii cu o prietenă. I-a povestit că numele Israel era al său pe Twitter, dar că primea o mulţime de mesaje critice din partea celor care credeau că e vorba de contul oficial al statului evreu. Amândoi au glumit apoi despre posibilitatea de a vinde contul guvernului israelian.

Melendez s-a logat pe contul său, pentru a-i arăta mesajele antisemite prietenie sale. Atunci a găsit un mesaj primit din partea contului oficial al lui Netanyahu, primul ministru al Israelului. A fost începutul unei asidue negocieri care a culiminat, săptămâna trecută, la Consulatul Israelului din Miami.

Citeşte pe adevarul.es care au fost atuurile spaniolului la negocieri cu statul evreu şi cum au reuşit să facă tranzacţia deşi Twitter interzice vânzarea de conturi

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net