Un român este spaima Hollywood-ului

Ultima actualizare:

A plecat din România acum zece ani, pentru o experienţă numită „Hollywood", însă nu visa că după doar trei ani să devină „coşmarul" celebrităţilor de peste ocean.

În cei şase ani de când lucrează ca paparazzi a reuşit să realizeze sute de fotografii exclusive, care au făcut ulterior înconjurul lumii.

Prima fotografie care l-a scos pe clujean din anonimat a fost făcută în 2003 şi îl surprindea pe regele muzicii pop Michael Jackson, aşa cum nici un alt fotograf nu reuşise la acel moment.

S-a întâmplat în prima săptămână când a fost angajat ca paparazzo la o agenţie de fotografie.

„Michael trebuia să iasă dintr-un studio. Erau o groază de fotografi şi ziarişti şi aveam la dispoziţie o fracţiune de secundă. Eu am fost singurul care l-a prins din plin. S-ar putea să fii fost noroc", îşi aminteşte Matei Horvath-Bugnariu.

Au urmat apoi zeci de fotografii în exclusivitate, odată cu acestea devenind şi inamicul multor staruri de la Hollywood.

Una dintre acestea este Jennifer Aniston, fost iubită a lui Brad Pitt, care a fost surprinsă de Matei, sărutându-se cu Vince Vaughn, pe platourile de filmare ale producţiei „The break-up", la o săptămână după ce declarase că între ei există o simplă prietenie.

„A fost şi poza pe care am vândut-o cel mai scump, dar a fost extrem de greu de realizat la circa jumătate de kilometru. A declarat în articole că a avut coşmaruri după pozele alea, pentru că s-a dovedit că minţea", spune Matei.

Printre „inamicii VIP" ai lui Matei se numără şi Cameron Diaz, pe care a trebuit s-o fotografieze purtând un inel de logodnă pe mână, iar aceasta s-a supărat vizibil, a dat cu poşeta după el, însă fără să-l nimerească.

Despre preţul fotografiilor sale, s-a mulţumit să spună atât: „de la câţiva cenţi, la câteva mii de dolari".

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net