Un român bate cuie şi sparge pietre cu palma

Citeste tot despre: 

Virgil Bîgiu este singurul om din România care a înfipt zece cuie în lemn în 45 de secunde. Acesta vrea să intre în Guinness Book motiv pentru care a trimis în Marea Britanie mai multe filme demonstrative.

Avea numai 18 ani când şi-a dat seama că poate stârni invidia oricărui tâmplar. Virgil Bîgiu a descoperit întâmplător că poate să bată cuie în lemn cu ajutorul palmelor.

Primul cui l-am bătut într-o bârnă de lemn la o discotecă din satul în care m-am născut. Ştiu că împlinisem vârsta de 18 ani. Prietenii mei nu aveau unde să-şi pună hainele pentru că nu exista un cuier aşa că am găsit un cui şi l-am lovit cu palma, cu toată puterea.

De atunci, am exersat în permanenţă şi am făcut acelaşi lucru şi cu pietrele, pe care le sparg dintr-o singură lovitură“, susţine bărbatul stabilit în Gorj.

Voinic într-un corp mic

Bunicul omului cu puteri ieşite din comun avea aproape doi metri, însă Virgil a moştenit-o pe mama sa. „Pe tata l-am cunoscut la vârsta de 46 de ani. Bunicul avea aproape doi metri dar eu seamăn cu mama mea, care are doar un metru şi jumătate.

De aici mi se trag toate, pentru că am păstrat proporţiile mamei. Doctorii îmi spuneau când eram mic că sunt voinic într-un corp mic, acesta fiind şi motivul pentru care eram foarte bolnăvicios. După ce am luat vitamine, nu am mai avut probleme de sănătate”, mai spune Virgil.

Pe lângă pasiunea de a bate cuie în lemn cu palma, Virgil Bîgiu a practicat şi rubgy, fiind sportiv de performanţă la „Chimia Buzău“.

Din păcate am întrerupt legătura cu rugby-ul, după ce în anul 1978 am suferit un accident la coloană. Eram în armată la Cercul Militar Braşov, iar la un exerciţiu un soldat a sărit dintr-un camion direct pe mine. Şase luni nu m-am ridicat din pat, fiind nevoit să-mi schimb şi viaţa de sportiv “, spune bărbatul cu puteri ieşite din comun.

11 cuie în 45 de secunde

La vârsta de 30 de ani, problemele din căsnicie l-au determinat să se refugieze în Gorj, unde a descoperit marea dragoste. Virgil Bîgiu luptă în prezent să ocupe un loc în Cartea Recordurilor şi să încaseze premiul de 10 mii de euro.

Acesta a reuşit să bată cu palma 11 cuie în 45 de secunde într-o scândură de doi centimetri grosime.

Citeşte întreg articolul şi urmăreşte filmuleţul cu Virgil pe Adevărul.ro

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1