Un preot a omorât copilul la botez

CLIIMA20091022_0201_1.jpg

Preotul venit în sat doar de trei luni este acuzat de o parte dintre localnici de neglijenţă.
Citeste tot despre: 

Moartea unui copil de şase săptămâni, în timpul botezului, a aprins spiritele în satul Haşag, din judeţul Sibiu. Preotul venit în sat doar de trei luni este acuzat de o parte dintre localnici de neglijenţă.

Soţii Vintilă trec prin clipe cumplite după ce băieţelul, Marius Claudiu, s-a stins sub ochii lor, în biserică, în ziua botezului. Încă în stare de şoc, bunica micuţului povesteşte că totul era pregătit pentru botez în biserică.

Preotul Ioan Schiau, care slujeşte în Haşag de numai trei luni, l-ar fi băgat pe copil în cristelniţă pe spate.

„Când l-a scos prima dată, băieţelul a început să plângă şi s-a încordat. Preotul nu a observat şi l-a băgat încă o dată şi am văzut că ceva nu e în regulă, pentru că după ce l-a pus pe masă, a început să se învineţească şi i-a dat sângele pe nas", a spus Doina Muntenaş, bunica micuţului.

Părinţii au chemat imediat Salvarea şi au încercat să îl resusciteze pe sugar, dar fără rezultat. Medicii nu se lansează în speculaţii privind cauzele morţii, spunând că examenul anatomo-pathologic va stabili acest lucru.

Surse neoficiale au declarat însă că, din primele analize medico-legale, copilul ar fi murit înecat.

Părinţii şi bunicii băieţelului nu au depus nici o plângere împotriva preotului Ioan Schiau. Părintele refuză să facă orice declaraţie până când nu va vedea rezultatele ale autopsiei. La înmormântarea micuţului familia a apelat însă la un alt preot.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1