Un OZN a survolat Galaţiul - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În noaptea dintre ani, cei care au ieşit să privească focurile de artificii în stradă, au avut surpriza să vadă pe cerul Galaţiului o luminiţă care se mişca aparent haotic, parând a fi un OZN (obiect zburător neidentificat). Evenimentul respectiv a fost filmat de un cameraman amator, iar filmuleţul a fost postat pe youtube.

Martorii oculari spun că traiectoria obiectului dovedea faptul că este manevrat de o formă de inteligenţă. „Ai fi zis că vrea să vadă cum ne distrăm noi de anul nou", ne-a declrat Aurel Vasile, unul dintre cei care au văzut obiectul zburător.

Se pare că OZN văzut la Galaţi este identic cu cel care a fost văzut în urmă cu câteva zile la Cancun, în Mexic.

Conform definiţiilor, OZN (în engleză UFO - Unidentified Flying Object) este denumirea generică dată corpurilor zburătoare reale sau aparente care nu pot fi identificate ca ceva cunoscut (fenomen natural sau creaţie omenească) nici după o investigaţie de specialitate.

Termenul a fost introdus în jurul anului 1950. La ora actuală se preferă termenul de Fenomen aerospaţial neidentificat întrucât nu totdeauna e sigur că e un obiect şi uneori a fost observat şi pe sol, si sub apă, dar şi în spaţiul cosmic.

Totuşi termenul de OZN este prea răspândit pentru a mai fi eliminat. Denumirea de Farfurie zburătoare a apărut pe 24 iunie 1947, când omul de afaceri Kenneth Arnold, zburând singur cu avionul personal peste munţii din nord-vestul Statelor Unite, a văzut trecând pe lângă el, cu o viteză incredibilă, nişte „obiecte argintii" care - spunea el ulterior - săltau precum o farfurioară pe care o arunci razant pe suprafaţa unei ape.

A doua zi ziarele scriau despre "farfurii zburătoare". OZN-urile pot fi lumini nocturne, obiecte diurne, obiecte radar şi radar-vizuale. Dacă un OZN este la o distanţă mai mică de 150 metri, fenomenul se numeşte "întâlnire de gradul 1"; dacă, fiind la mai puţin de 150 de metri lasă şi urme (pe sol, pe plante, în fiinţe vii, pe oameni, în aparatură etc.) vorbim de o "întâlnire de gradul al 2-lea, iar dacă apar şi ocupanţi "întâlnire de gradul al 3-lea".Mai recent, presupusele răpiri de oameni sunt numite "întâlniri de gradul al 4-lea".

Urmăreşte aici VIDEO cu obiectul zburător!

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net