Un oraş din Mexic interzice...transportul cadavrelor în maşină

Ultima actualizare:

Noul cod rutier local prevede că 'este interzisă transportarea de cadavre în maşini personale sau utilitare', fără a deţine o autorizaţie în acest sens. 'Este o măsură preventivă', a precizat directorul departamentului circulaţie şi drumuri publice din primăria Pachuca, Jose Antonio Sampayo Rodriguez, adăugând că în oraşul său nu au existat cazuri de transport ilegal de cadavre.

Nu este zi în Mexic în care să nu se găsească mai multe cadavre abandonate în autoturisme, în special în zona de nord a ţării, în apropiere de frontiera cu Statele Unite, în cadrul războiului mortal ce se duce între cartelurile drogurilor pentru controlul traficului, precizează AFP.

Acest 'război al cartelurilor' a făcut numai în ultimii trei ani aproximativ 14.000 de morţi, în pofida faptului că au fost desfăşuraţi în zonă circa 50.000 de militari, pentru a veni în sprijinul poliţiei în lupta împotriva traficului de droguri.

Nu mai departe de vineri, 13 persoane, inclusiv un trecător, şi-au pierdut viaţa într-un schimb de focuri între soldaţi şi mai mulţi bărbaţi înarmaţi într-o suburbie a oraşului Monterrey, în nordul ţării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net