Un nou «Josef Fritzl» descoperit în Australia

Ultima actualizare:

În articolul publicat în exclusivitate de Herald Sun se precizează că bărbatul a început să-şi violeze fiica în anii '70, când aceasta avea 11 ani, ameninţând-o că îi va agresa mama dacă nu se supune. El a fost arestat în luna februarie, după ce femeia s-a adresat poliţiei.

Poliţia din statul Victoria nu a confirmat informaţiile cotidianului, precizând că trebuie să se supună unui ordin de confidenţialitate emis de tribunal.

Potrivit Herald Sun, bărbatul este acuzat de peste 80 de infracţiuni. Publicaţia susţine că acesta ar fi negat că şi-a violat fiica, dar că a fost pus sub acuzare după ce testele medicale au dovedit că este tatăl copiilor acesteia.

Bărbatul va fi prezentat unui tribunal în luna noiembrie.

Soţia acestuia, care trăia în aceeaşi casă cu soţul, fiica sa şi nepoţii ei, a declarat ziarului că nu a ştiut despre relaţia incestuoasă.

Toţi cei patru copii s-ar fi născut cu probleme de sănătate, iar unul dintre ei ar fi murit, mai scrie Herald Sun.

Fiica violată s-ar fi adresat poliţiei prima dată în 2005, dar nu au fost formulate acuzaţii la acel moment întrucât femeia a refuzat să coopereze cu poliţia în instrumentarea dosarului.

Ziarul australian compară cazul bărbatului arestat la antipozi cu cel al austriacului Josef Fritzl, condamnat în acest an pentru că şi-a închis şi violat fiica timp de 24 de ani, având cu ea şapte copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net