Un nou «Josef Fritzl» descoperit în Australia

Citeste tot despre: 

Un bărbat australian a fost arestat sub acuzaţia că şi-a violat fiica timp de 30 de ani şi că a avut patru copii cu ea, informează publicaţia Jerlad Sun.

În articolul publicat în exclusivitate de Herald Sun se precizează că bărbatul a început să-şi violeze fiica în anii '70, când aceasta avea 11 ani, ameninţând-o că îi va agresa mama dacă nu se supune. El a fost arestat în luna februarie, după ce femeia s-a adresat poliţiei.

Poliţia din statul Victoria nu a confirmat informaţiile cotidianului, precizând că trebuie să se supună unui ordin de confidenţialitate emis de tribunal.

Potrivit Herald Sun, bărbatul este acuzat de peste 80 de infracţiuni. Publicaţia susţine că acesta ar fi negat că şi-a violat fiica, dar că a fost pus sub acuzare după ce testele medicale au dovedit că este tatăl copiilor acesteia.

Bărbatul va fi prezentat unui tribunal în luna noiembrie.

Soţia acestuia, care trăia în aceeaşi casă cu soţul, fiica sa şi nepoţii ei, a declarat ziarului că nu a ştiut despre relaţia incestuoasă.

Toţi cei patru copii s-ar fi născut cu probleme de sănătate, iar unul dintre ei ar fi murit, mai scrie Herald Sun.

Fiica violată s-ar fi adresat poliţiei prima dată în 2005, dar nu au fost formulate acuzaţii la acel moment întrucât femeia a refuzat să coopereze cu poliţia în instrumentarea dosarului.

Ziarul australian compară cazul bărbatului arestat la antipozi cu cel al austriacului Josef Fritzl, condamnat în acest an pentru că şi-a închis şi violat fiica timp de 24 de ani, având cu ea şapte copii.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1