Un mort şi un rănit într-un accident auto la Cluj

Ultima actualizare:

    Un mort şi un rănit într-un accident auto la Cluj
Un mort şi un rănit într-un accident auto la Cluj

Un bărbat a murit, iar soţia sa a fost rănită, miercuri, într-un accident care a avut loc pe drumul european E 60, în localitatea Copăceni, judeţul Cluj, după ce maşina în care se aflau s-a rostogolit din cauza vitezei şi a ajuns într-o gospodărie, rupând şi o conductă de gaz.

Ioan Marian Nemeş, agent şef la Biroul Poliţiei Rutiere Turda, a declarat, corespondentului Mediafax, că autoturismul înmatriculat în judeţul Mureş circula dinspre Cluj-Napoca spre Turda, iar şoferul maşinii a pierdut controlul volanului în timp ce depăşea un tir. Maşina a intrat într-un şant, apoi a sărit peste poarta unei locuinţe şi s-a oprit în curtea casei.

Şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a murit pe loc în urma accidentului, iar soţia sa a fost rănită, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj-Napoca. Pentru scoaterea victimelor din autoturism a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare.

Autoturismul a rupt şi o conductă de gaz, aflată pe marginea drumului, astfel că alimentarea cu gaz a fost întreruptă.

De asemenea, în urma accidentului circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de aproximativ o oră.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net