Un fost campion naţional la box acuză că a fost bătut de un poliţist

Ultima actualizare:

Nicolae Radu, în vârstă de 19 ani, din Mioveni este internat la secţie neurochirurgie. Tânărul, fost campion naţional la box în 2007, susţine că a fost călcat în picioare de un poliţist de la Serviciul Rutier Mioveni, aflat în timpul liber, relatează Adevărul.

„Eram într-un bar împreună cu doi prieteni. Am mers la toaletă şi când ne-am întors mai mulţi indivizi aflaţi la masă, printre care se aflau studenţi la Academia de Poliţie, dar şi agentul de la circulaţie, Liviu Petrică, nu ne-au lăsat să trecem. Ne-am încăierat şi unul dintre ei a căzut la pământ, având mai multe răni”, spune Nicolae Radu.

Şi totuşi, când ar fi încasat-o fostul campion naţional la box de la agentul de poliţie? „Spiritele s-au calmat şi am plecat spre casă. Pe drum ne-au oprit poliţiştii. Pe mine şi încă un prieten ne-au dus la sediul Poliţiei din Mioveni. Aici a venit şi acest Liviu Petrică. M-a călcat pur şi simplu în picioare. M-a călcat pe ureche ca şi cum ai stinge o ţigară”, spune tânărul.

Şeful Poliţiei Mioveni, comisarul şef Cristian Mihalcea, spune că lucrurile nu au stat deloc aşa cum a povestit Nicolae Radu.

„Individul acela care ne acuză a bătut pe cineva care acum se află internat la spitalul Buco-Maxilo Facial cu dublă fractură de mandibulă. Scandalul a pornit în bar, martor fiind un poliţist care era îmbrăcat în civil şi se afla în timpul liber. Victima a ieşit în stradă, unde Radu a lovit.o. Poliţistul a vrut să aplaneze conflictul, însă a fost lovit la rândul lui de Radu. Eu nu ştiu ce s-a întâmplat probabil că în acel moment şi poliţistul o fi ripostat”, spune comisarul şef Mihalcea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net