Un deţinut român conducea din închisoare mafia prostituţiei din Canare

Ultima actualizare:

Agenţii Brigăzii Centrale ai Reţelelor de Imigraţie (BCRI), în colaborare cu Brigada Provincială din Las Palmas (Insulele Canare), au arestat douăsprezece persoane de naţionalitate română, care se ocupau cu exploatarea sexuală a femeilor de naţionalitate română şi bulgară în cluburile de noapte de pe insulele Lanzarote şi Fuerteventura, scrie Canarias Ahora.

Liderul bandei conducea activitatea din închisoare

Particularităţile acestei bande, care au reprezentat şi tot atâtea complicaţii pentru poliţiştii spanioli, erau că instrucţiunile erau date de şeful bandei de români dintr-o închisoare din România. Acesta împărţea ordinele şi indicaţiile, prin terţi, "locotenenţilor" din Spania.

Află în ce zone acţionau cei 12 români arestaţi

Niciuna dintre femei nu a avut curajul să declare ceva împotriva membrilor bandei, în ciuda faptului că au fost sechestrate, agresate fizic şi psihic şi obligate să se prostitueze.

Celor 12 arestaţi le-au fost imputate mai multe infracţiuni: trafic de fiinţe umane, cu scopul de exploatare sexuală, proxenetism, apartenenţă la o organizaţie criminală, reţinere ilegală şi coacţionare în contra drepturilor angajaţilor.

Citeşte pe adevarul.es cine i-a anunţat pe poliţiştii spanioli de existenţa acestei bande

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net