Un deputat egiptean a luat cu asalt o secţie de poliţie

Ultima actualizare:

Mohammed Mandhur, deputat din partea Partidului Naţional Democrat (PND) la Dechna, este acuzat că, săptămâna trecută, "a luat cu asalt postul de poliţie din Dechna împreună cu un grup de susţinători, i-a agresat pe poliţişti şi a provocat distrugeri", a afirmat acest responsabil.

Deputatul intenţiona să-şi elibereze nepotul, care îl anunţase că se afla în postul de poliţie după ce fusese arestat într-o cafenea pentru că nu avea cartea de identitate asupra sa.

Mandhur a pătruns cu forţa în postul de poliţie alături de mai mulţi dintre susţinătorii săi, strigând: 'Sunt deputat!' şi cerând ca nepotul său să fie eliberat, a mai precizat responsabilul de securitate, adăugând că un poliţist a fost rănit în atac.

Oficialul egiptean nu a obţinut însă eliberarea nepotului său, iar persoanele care îl însoţeau au fost arestate după confruntarea cu poliţiştii.

Informat despre producerea incidentului, Ministerul de Interne şi Parchetul General au cerut ridicarea imunităţii sale parlamentare, fapt care s-a produs sâmbătă, poliţia fiind autorizată să-l aresteze pe deputatul justiţiar duminică, la Dechna.

Mohammed Mandhur va rămâne în arest în acelaşi post de poliţie pe care l-a atacat timp de patru zile, perioadă în care parchetul va desfăşura ancheta, conform sursei citate.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net