Un copil de şapte ani din Mehedinți a fost bătut de tatăl unui coleg. Bărbatul a fost reţinut

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un bărbat din localitatea mehedinţeană Oreviţa Mare a fost reţinut, luni, fiind acuzat că l-a bătut pe un copil în vârstă de şapte ani, după ce acesta a avut o altercaţie cu fiul său. Oamenii legii şi rudele victimei au aflat despre incidentul care a avut loc săptamâna trecută abia după ce imagini cu momentul agresiunii au fost publicate pe internet.

Minorul, din localitatea mehedinţeană Oreviţa Mare, le-a povestit iniţial rudelor că s-a împiedicat şi a căzut, însă verişoara copilului agresat a descoperit filmarea pe internet.

"Nepoata mea din Germania mi-a spus să deschid internetul să văd o filmare că un individ îl bate pe Denis”, a spus Gheorghiţa Bragă, mătuşa băiatului, care a mers la bunica minorului şi i-a povestit ce a văzut pe imaginile publicate pe internet.

Presupusul agresor al minorului a fost surprins pe imaginile video în timp ce îl lovea pe acesta şi îl trântea la pământ, motivul fiind o altercaţie cu fiul său.

Bunica lui Denis a fost cea care a alertat Poliţia.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Vânju Mare, care au stabilit că la data de 16.05.2017, în jurul orei 13:00, bărbatul în vârstă de 32 de ani, în timp ce se afla pe o uliţă a satului Oreviţa Mare, l-a lovit cu palma în zona feţei şi l-a ameninţat cu acte de violenţă pe minorul în vârstă de 7 ani, pe motiv că acesta a avut un conflict cu fiul său. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi pentru audieri, luându-se, totodată, legătura cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi. De asemenea, minorul a fost prezentat Serviciului de Medicină Legală Mehedinţi pentru examinare de specialitate”, a precizat Mădălina Viziru, purtător de cuvânt al Poliţiei Mehedinţi.

Bărbătul a fost reţinut în cursul zilei de luni, el fiind cercetat pentru lovire şi alte violenţe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net