Un bunic din Elveţia a devenit dependent de sex după ce a căzut din copac

Ultima actualizare:

Angelo D, 81 de ani, din Biasca, a devenit extrem de interesat de sex. După ce a căzut dintr-un copac şi a stat ceva vreme în spital, bunicul a început să frecventeze asiduu cabaretele din regiune.

Temându-se că îşi va cheltui toţi banii, familia bătrânului încearcă să îl pună sub tutelă şi să îi interzică intrarea în astfel de locuri.

"Totul a început în urmă cu trei ani. Într-o zi, tatăl meu a căzut dintr-un prun care se afla în grădina noastră. Şi-a fracturat şapte coaste", povesteşte Daniele D, fiul său în vârstă de 41 de ani. Bătrânul a fost dus la spitalul din Bellinzone.

"Pentru că suferea, infirmiera i-a dat morfină. Poate prea multă, pentru că s-a produs un stop respirator şi a fost în comă câteva zile. Cred că i-a fost atinsă o parte a creierului", explică fiul.

Se duce la cabaretele la care poate ajunge cu bicicleta

După ieşirea din spital, bunicul a început să-şi manifeste dorinţele sexuale. Se duce la cabarete din regiune la care poate ajunge cu bicicleta. El cheltuieşte acolo mii de franci elveţieni, de fiecare dată.

Copiii au intrat în panică şi au decis să îl pună sub tutelă. De asemenea, familia a depus plângere împotriva spitalului, pe care îl consideră responsabil pentru starea lui Angelo.

"Nu sunt dependent de sex. Am lucrat toată viaţa şi cu banii mei pot face ce doresc", spune indignat bunicul.

Acesta, care are o sumă destul de frumoasă în bancă şi două case, se vede regulat cu Leona, o prostituată româncă. El i-a oferit acesteia 3.000 de franci pentru a-şi repara maşina.

"Când mi-a murit soţia, Leona a fost alături de mine. Nu este doar bună la pat. Ea mi-a dat forţa şi curajul ce îmi lipseau. Este prietena mea, singura mea confidentă. Nu vreau să-mi mai văd copiii, sunt foarte dezamăgit, mai ales de fiul meu", spune Angelo.

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net