Un bărbat şi-a dat foc pentru a primi banii de asigurare

Ultima actualizare:

Agenţii Gărzii Civile au arestat doi columbieni, care au înscenat un incendiu, pentru a primi 230.000 de euro de la o firmă de asigurări. Potrivit agenţiei Europa Press, la sfârşitul lunii noiembrie 2009, un bărbat s-a prezentat la secţia Urgenţă a Spitalului Sud-Est din Comunitatea Madrid, cu arsuri pe aproximativ 80% din suprafaţa corpului.

El a spus cadrelor medicale că dormea pe stradă şi mai mulţi necunoscuţi i-au dat foc. Medicii i-au indus o stare de comă, pentru a-i reduce durerile cauzate de operaţia la care a fost supus. Agenţii Gărzii Civile au făcut o anchetă, în urma căreia s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 33 de ani, de naţionalitate columbiană, a dat foc unei hăli industriale din cartierul madrilen Villaverde.

Hala aparţinea unui alt columbian, în vârstă de 45 de ani, care încheiase o poliţă de asigurare în valoare de 230.000 de euro, cu două săptămâni înainte de producerea incendiului. Pe timpul interogatoriului, cei doi columbieni au recunoscut că au dat foc halei industriale pentru a lua banii de la firma de asigurări. Ei au fost arestaţi pentru înşelăciune şi provocare de incendiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net