Ultimele mesaje ale lui Michael Jackson

Ultima actualizare:

Mesajele scrise de "Regele" muzicii pop în ultimele sale ore de viaţă, ce au fost făcute publice ieri, dezvăluie abisul în care megastarul se scufundase din cauza drogurilor, dar şi compasiunea pe care o simţea în continuare pentru semenii săi, în ciuda scandalurilor în care fusese implicat în ultimii ani.

Tabloidul "News of the World" publică o serie de mesaje pe care Michael Jackson le-a notat, majoritatea destinate sieşi, şi care au fost descoperite în camerele locuite de cântăreţ.

Acestea sunt un fel de "dorinţe adresate lumii", după cum notează publicaţia citată, şi au fost redactate majoritatea pe post-it-uri lipite pe mobilă şi foi de hârtie împrăştiate prin camerele sale.

Într-unul dintre acestea, Michael îşi reamintea să includă pe setlistul viitoarelor concerte pe care urma să le susţină la Londra unul dintre marile sale hituri, "We are the world", semn că memoria sa fusese grav afectată de consumul exagerat de droguri.

La fel de îngrijorător pentru starea memoriei megastrului este şi un al doilea bileţel, în care Michael nota "Sună-l pe Temperton", un compozitor şi producător britanic cu care artistul colaborase deseori în trecut. În plus, artistul avea şi o carte de vizită a unui manager cu care lucra personal, cunoscut sub numele de Dr.Tohme Tohme, pentru a îşi aduce aminte numărul de telefon al acestuia.

"Era îngrijorător că trebuia să îşi scrie astfel de bileţele despre lucruri atât de evidente într-o perioadă în care se pregătea deja pentru viitorul său turneu. Avea cu siguranţă numărul lui Tohme în agenda telefonului, aşa că de ce ar mai fi avut nevoie de cartea lui de vizită?" se întreabă o sursă apropiată regratatului cântăreţ.

"Sunt un magnet pentru miracole"

Un alt bilet conţinea fraza "Sunt atât de recunoscător că sunt un magnet pentru miracole".

Prietenii megastarului consideră că Michael încerca să caute ajutor pentru a scăpa de dependenţa sa de droguri, deoarece expresia "magnet pentru miracole" este des folosită în programele destinate alcoolicilor în ecuperare pentru a le întări respectul de sine.

Michael şi-ar fi păstrat optimismul până în clipa morţii, fapt susţinut de un bileţel lipit de oglinda în care se aranja Michael, pe care scria, cu litere mari, "Dragoste, niciofată violenţă!" precum şi, mai jos, "Aminteşte-ţi de frumoasa promisiune a zilei de mâine". "Cred că acest bilet dezvăluie firea cât de optimist a fost Michael până în ultima clipă. A fost un om cu o fire foarte blândă care vedea numai binele din fiecare", a declarat pentru "News of the World" un prieten al vedetei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net