Ultima impresie nu contează

Ultima actualizare:

    Goga câştigă balonul în faţa lui Mandzukic (FC Timişoara - NK Dinamo Zagreb, 0-3)
Goga câştigă balonul în faţa lui Mandzukic (FC Timişoara - NK Dinamo Zagreb, 0-3)

FC Timişoara a obţinut prima victorie europeană în acest sezon (şi în ultimii 17 ani), După un meci dramatic, timişorenii s-au impus cu scorul de 2-1 în faţa echipei Dinamo Zagreb.

Gigel Bucur şi Dorin Goga au fost marcatorii golurilor bănăţene, într-un meci care, după rezultatul dintre Ajax şi Anderlecht, nu mai avea nicio miză pentru niciuna dintre echipe.

În cealaltă partidă a Grupei A, belgienii de la Anderlecht au învins în deplasare pe Ajax, cu scorul de 3-1, ambele echipe calificându-se astfel în primăvara europeană.

Gigel, la al treilea gol în Europa. Atacantul timişorenilor a înscris pe stadionul „Maksimil” din Zagreb, al treilea gol al său în Europa în acest sezon. Micuţul atacant mai punctase de două ori în partida cu Şahtior, scor 2-2, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Scutaru le-a dat o mână de ajutor croaţilor. Fundaşul care ar fi trebuit să-i demonstreze lui Sabău că merită să continuie la echipa de pe Bega şi-a făcut plecarea mai uşoară, punctând în propria poartă în minutul 80.

Ultimul meci pentru cinci timişoreni? Ioan Ovidiu Sabău ar putea renunţa în această iarnă la cinci fotbalişti cu care s-a deplasat în Croaţia. Este vorba de Mera, Scutaru, Ionuţ Matei, Claudiu Ionescu şi Arman Karamyan.Goga a adus victoria la Zagreb. Atacantul venit de la Universitatea Cluj a înscris pentru 2-1, la doar nouă minute după intrarea pe teren. Acesta este al doilea său gol în Europa League, după reuşita din meciul cu Ajax, scor 1-2.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net